Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Μετά το Ξάνθη - Ολυμπιακός έχει και... Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξ/πολης

Ψάχνει την υπέρβαση στην Αθήνα η ομάδα του Έβρου, που στον πρώτο γύρο είχε πετύχει μεγάλη νίκη επί των πρωταθλητών ερυθρολεύκων

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δύσκολο έργο θα έχει την Κυριακή ο Εθνικός για την 13η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 αφού ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς τον τραυματία Ντίμα Φιλίποφ ενώ προέρχονται από το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής από την Φινλανδία. «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Εκτός από το εμπόδιο των αντιπάλων μας θα πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση, την ταλαιπωρία από το ταξίδι στη Φινλανδία και τους τραυματισμούς, μεγάλους και μικρούς» ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο Εθνικός προέρχεται από δύο σημαντικές εντός έδρας νίκες που του έχουν επιτρέψει να βρεθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιώργο Παπάζογλου ο οποίος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δουλέψαμε ικανοποιητικά μέσα στην εβδομάδα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα αγωνιστούμε ελεύθερα, χωρίς άγχος και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Είναι από τα παιχνίδια που δεν έχουμε την πίεση του αποτελέσματος και αυτό λειτουργεί θετικά υπέρ μας», τόνισε ο Γιάννης Ανδρεάδης από την πλευρά του.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/