Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Να διατηρήσει απόρθητο το κάστρο θέλει ο Πανθρακικός

Οι παίχτες του Σάββα Παντελίδη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση στις 3.00 το μεσημέρι με την επικίνδυνη ομάδα του Πιερικού, που έρχεται στην Κομοτηνή με άγριες διαθέσεις
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με στόχο τη νίκη και παράλληλα τη διατήρηση του απόλυτου στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 τον Πιερικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League. Οι παίχτες του Σάββα Παντελίδη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση με την επικίνδυνη ομάδα του Πιερικού, που έρχεται στην Κομοτηνή με άγριες διαθέσεις.

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με πρωινή προπόνηση. Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, χωρίς να βρίσκεται όμως εκεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιάννης Χλωρός, του οποίου το δελτίο δεν εκδόθηκε, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει τη συνάντηση από τις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Ταΐρης, Στάθης, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Μπουτζίκος, Μπαλού, Ρεκλείτης, Μοσχάκης, Μουνάφο, Πόνσε, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Σίμωσης, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης και Σουλτανίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κύριος Σημαιάκης (Χαλκιδικής) με βοηθούς τους κυρίους Πετσερεντζή και Παπαμιχαηλίδη (Κιλκίς)


Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις:

Θρασύβουλος Φυλής-Βύζας Μεγάρων 1-0

Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραϊκός 1-0

Εθνικός Αστέρας-Καλλονή

Λάρισα-Πλατανιάς Α.Ο.

Καλλιθέα-Βέροια

Πανθρακικός-Πιερικός

Αναγέννηση Επανομής-Διαγόρας Ρόδου

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Παναχαϊκή

Φωκικός-Ηρακλής Ψαχνών

 
 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/