Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Παραπονιέται για την διαιτησία ο Εθνικός για την ήττα από τον Ολυμπιακό

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχασε με 3-0 στην Αθήνα από τους νταμπλούχους, αλλά πάλεψαν όλα τα σετ και διμαρτύρονται για αδικίες σε βάρος τους

    ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Έχοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στου Ρέντη με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όμως κατάφερε να επικρατήσει με 3-0, ενώ οι ακρίτες έπαιξαν με ηττοπάθεια και δεν κατάφεραν να εκμεταλευτούν τα κενά των γηπεδούχων.

Εκτός από τον Ντίμα Φιλίποφ που συνεχίζει την αποθεραπεία του, εκτός αγωνιστικών πλάνων έμεινε προληπτικά και ο Μάρεκ Νοβότνι (ενοχλήσεις στη γάμπα) ενώ εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση αποχώρησε μετά το πρώτο σετ ο Παύλος Κουζούνης. Ο Καλμαζίδης αν και ξεκίνησε με Κοκκινάκη, Σωτηρίου ακραίους, όταν τραυματίστηκε ο Κουζούνης έβαλε τον Κοκκινάκη λίμπερο και ακραίους τους Σωτηρίου, Ιωάννου και παρόλα αυτά κατάφερε να αντέξει την πίεση από τους ακρίτες οι οποίοι έχουν παράπονα από την διαιτησία, ενώ υποδείχτηκαν τρεις κίτρινες κάρτες.

Καθοριστικό ήταν το 2ο σετ. Στο 19-19 έκανε επίθεση ο Ιωάννου και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως έκανε υπέρβαση. Στις διαμαρτυρίες ο Ανδρεάδης δέχτηκε κίτρινη από τον Δηληκωστίδη και το σκορ εκτινάχθηκε στο 21-19. Παρόλα αυτά ο Εθνικός γύρισε το σετ και προηγήθηκε 24-22 όμως δεν μπόρεσε να το τελειώσει διότι με επιθέσεις Χιμένες, Σωτηρίου ήρθε η ισοφάριση 24-24 και το σετ τελείωσε με μπλοκ του Πετρέα στον Γραμματικάκη και νέα επίθεση από τον Χιμένες.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παίζοντας με πάθος πρόσθεσαν τρεις ακόμη βαθμούς στην έως τώρα συγκομιδή τους για την 13η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ.

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Κυριοπούλου

Τα σετ: 25-23, 28-26, 25-22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καλμαζίδης): Χιμένες 22, Πετρέας 7, Σωτηρίου 11, Λιβαθηνός 5, Κοκκινάκης 5 (ως λίμπερο υποδ. 61%), Ανδρεάδης 3 / Κουζούνης (λ.), Ιωάννου 5, Νοβότνι.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ανδρεάδης): Κόβατς 9, Σιδηρόπουλος 1, Γκονζάλεζ 16, Γραμματικάκης 2, Δαλακούρας 8, Κουμεντάκης 10 / Μίτρεφ (λ. 58%), Κυριακίδης 2.

 
Πηγή:  http://www.volleynews.gr/