Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νέο ξεκίνημα θέλουν οι άνδρες του ΓΑΣ Κομοτηνή

Μετά τη βαριά ήττα στα Πεύκα επιθυμούν διακαώς την εντός έδρας νίκη επί του φορμαρισμένου Αργοναύτη την Κυριακή στις 18:00, το τέλος του πρώτου γύρου

ΤΟ PREGAME
ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο ΓΑΣ Κομοτηνή, στο τέλος του πρώτου γύρου της Γ Εθνικής, καθώς μετά τη βαριά ήττα στα Πεύκα επιθυμεί διακαώς τη νίκη επί του φορμαρισμένου Αργοναύτη την Κυριακή στις 18:00. Το παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο, όπως πλέον και όλα τα υπόλοιπα, καθώς ο ΓΑΣ είναι αναγκασμένος να αποφύγει την ήττα στον δεύτερο γύρο αν θέλει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα.
Μετά το παιχνίδι με την Δόξα Πεύκων έγινε κουβέντα μεταξύ τεχνικής ηγεσίας και αθλητών και όλοι δώσανε υπόσχεση για σκληρότερη δουλειά. Πράγματι μέσα στην εβδομάδα οι ρυθμοί προπονήσεων ήταν έντονοι και στόχος είναι να βγει αυτό στο γήπεδο..

Ο Σαδήκ Χατζημεμέτογλου μετέβη στη Γερμανία για να εξεταστεί εκ νέου η κατάσταση στο γόνατο του. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η επίσκεψη στην προπόνηση του Κυριάκου Παρατσουκίδη, που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης αλλά και του Βελή Χασάν, δείχνοντας πως υπάρχει συσπείρωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Αναλυτικά η αγωνιστική (11η, 22/01):

ΓΑΣ Κομοτηνή - Αργοναύτης

Ελευθερούπολη - Ορφέας Ν. Σκοπού

Κένταυρος Καλλικράτειας - Δόξα Πεύκων

Μαντουλίδης - Τιτάνες Δράμας

Πευκοχώρι - Ιωνικός Ιωνίας

Απόλλων Καλαμαριάς - Μέγας Αλέξανδρος

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/