Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ η Ξάνθη για το σημερινό ματς με την ΑΕΚ

Επιθυμεί να φύγει αήττητη από την Αθήνα
ΤΟ PREGAME
ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Άνετη και χωρίς άγχος ταξιδεύει στο ΟΑΚΑ η Skoda Ξάνθη, για να αντιμετωπίσει το Σάββατο 14/01 (ώρα 17:15NOVA) την ΑΕΚ και φιλοδοξεί να διατηρήσει και να διευρύνει το θετικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον χώρο του κέντρου, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θόδωρου Βασιλακάκη, την θέση του διεκδικεί ο Στεφάν Νταρμπιόν. Στην αποστολή για πρώτη φορά και ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Από την άλλη μεριά ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει και αυτός τις απουσίες του, καθώς ο σκόρερ των τελευταίων 2 τερμάτων στην Λειβαδιά, Δημήτρης Σιαλμάς, αποβλήθηκε στο τέλος του αγώνα, χάνοντας την αναμέτρηση με την Ξάνθη, ενώ ο Γκούντγιοσεν παραμένει εκτός, λόγω σοβαρού τραυματισμού. Επιστροφή και του Νίκου Λυμπερόπουλου, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Οι αποστολές των ομάδων:

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Κοντοές, Αργυρίου, Καφές, Γκερέιρο, Ρίκκα, Κλωναρίδης, Κάλα, Μπουγαϊδης.

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζάκης, Στάσιακ και Ντάνι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ. Σαραϊδάρη (Μακεδονίας) και κ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κάκος (Κέρκυρας).

Η χειρότερη έξοδος της ξανθιώτικης ομάδας είναι αυτή απέναντι στην ΑΕΚ, σχεδόν ξεχνάει ότι παίζει για την συγκομιδή βαθμών στο ΟΑΚΑ, με μόλις 2 λευκές ισοπαλίες τα τελευταία 16 χρόνια! και φυσικά χωρίς νίκη. Σίγουρα το ματς του Σαββάτου είναι μια καλή ευκαιρία για ανατροπή σκηνικού.


Πιο αναλυτικά η τελευταία 6ετια:

2010-11 ΑΕΚ - Skoda Ξάνθη 1-0

2009-10 ΑΕΚ - Skoda Ξάνθη 3-1

2008-09 ΑΕΚ - Skoda Ξάνθη 2-1

2007-08 ΑΕΚ - Skoda Ξάνθη 3-0
2006-07 ΑΕΚ - Skoda Ξάνθη 0-0

2005-06 ΑΕΚ - Skoda Ξάνθη 0-0


*Στους 25 βαθμούς και στην 6η θέση βρίσκεται η Skoda Ξάνθη, ενώ στην 3η θέση και στους 32 βαθμούς βρίσκεται η ΑΕΚ και οι δύο με 16 παιχνίδια στο ενεργητικό τους.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/