Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη της ομάδας του DEB Ξάνθης στη Nομαρχιακή Eπιτροπή του Συνασπισμού στην Ξάνθη

Ψήνεται άραγε καμία... συνερ-γασία ανάμεσα στο φιλότουρκο κόμμα και τους προοδευτικούς του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πάρουν και
...έδρα κατά την Καθημερινή;     
         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Όπως έγινε γνωστό, στελέχη του κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB) ξεκίνησαν εθιμοτυπικές επισκέψεις στις νομαρχιακές επιτροπές των κομμάτων στους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης και Έβρου. Στα πλαίσια αυτά, η ομάδα του DEB στην Ξάνθη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην νομαρχιακή επιτροπή του Συνασπισμού.

Το Σάββατο, 07 Ιανουαρίου, διοικητικά στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής του DEB στην Ξάνθη, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στη νομαρχιακή επιτροπή του Συνασπισμού στην Ξάνθη. Την ομάδα της οποίας προΐστατο ο αντιπρόεδρος του DEB και επικεφαλής των γραφείων του κόμματος στην Ξάνθη, Οζάν Αχμέτογλου, υποδέχθηκε πέραν του γενικού γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού στην Ξάνθη, Νίκου Καλιαμπάκα και των μελών της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού στην Ξάνθη, ο υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού, Χουσείν Ζεϊμπέκ.

Στην ομιλία που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του Συνασπισμού στην Ξάνθη, Νίκος Καλιαμπάκας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, εξέφρασε την ευχαρίστησή του από την επίσκεψη των στελεχών του κόμματος DEB. Εξέφρασε ακόμη την επιθυμία του, να συνεχιστεί ο διάλογος με τα μέλη της μειονότητας σε πνεύμα ειλικρίνειας, γεγονός, όπως δήλωσε, που αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην εν λόγω επίσκεψη. Ο Νίκος Καλιαμπάκας ευχαρίστησε τα διοικητικά στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής του DEB στην Ξάνθη, για την επίσκεψη τους.

Ο Οζάν Αχμέτογλου, που έλαβε το λόγο στη συνέχεια, δήλωσε ότι το κόμμα DEB επισκέφθηκε το κόμμα του Συνασπισμού στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων που ξεκίνησε στα πολιτικά κόμματα. Ο Αχμέτογλου, δήλωσε ακόμη ότι το κόμμα DEB βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε περίοδο αναδιάρθρωσης ενώ παραχώρησε και γενικές πληροφορίες σχετικά με το κόμμα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα DEB, υποστηρίζεται ότι στα πλαίσια της επίσκεψης στη νομαρχιακή επιτροπή του Συνασπισμού στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στη χώρα και στη συνέχεια ο Οζάν Αχμέτογλου δώρισε στον Γενικό Γραμματέα του Συνασπισμού στην Ξάνθη, Νίκο Καλιαμπάκα, τιμητική πλακέτα.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, πέραν των στελεχών της νομαρχιακής επιτροπής του DEB στην Ξάνθη, συμμετείχε και η πρόεδρος του τμήματος γυναικών του DEB, Δρ. Νέτζλά Τσαβούς.

.