Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Οι αναποδιές δεν έχουν τέλος για τον Στυλιανίδη!!! Ματαιώνεται η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης;

Ηταν προγραμμαρισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή

ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ
ΘΑΝΑΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣ
ΤΟΥ Γ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ;

Μετά την αποτυχημένη συγκέντρωση γυναικών της ΝΟΔΕ την περασμένη Κυριακή, όπου ομιλητής ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, φαίνεται ότι και η εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΟΔΕ, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, όπου ο Στυλιανίδης πόνταρε για να κάνει μια επιτυχημένη εμφάνιση, ίσως τελικά αναβληθεί.

Αρχικά διαχέονταν από τα γραφεία της ΝΟΔΕ και από τους συνεργάτες του βουλευτή Ροδόπης, ότι στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, με την ευκαιρία της έλευσής του για το συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Τελικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ, ενημέρωσε ότι ο Σαμαράς θα επισκεφτεί την Ρωσία στις 25 με 27 Ιανουαρίου … και τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους! Απογοήτευση για τον Στυλιανίδη, αλλά και για τη ΝΟΔΕ Ροδόπης, που ευελπιστούσαν, ότι με αυτό το τρικ της διαρροής για δήθεν έλευση του Σαμαρά στην εκδήλωση κοπής πίτας θα μπορούσαν να πουλήσουν περισσότερες προσκλήσεις καθώς μέχρι σήμερα οι προπωλήσεις είναι απογοητευτικές.

Χθες όμως ήρθε η χαριστική βολή. Ο αιφνίδιος θάνατος του πρώην Υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη επέφερε παράπλευρες απώλειες. Και αυτό γιατί επίσημη προσκεκλημένη για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ την ερχόμενη Παρασκευής ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, κόρη του αειμνήστου. Θεωρείται πλέον σχεδόν αδύνατο να παραβρεθεί η ίδια στην Κομοτηνή και σχεδόν βέβαιο η αναβολή ή και οριστική ακύρωση της εκδήλωσης.
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/