Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Τα τραπεζώματα του ΠΑΣΟΚ στον Β. Έβρο!!! Ποιοι φάγανε με ποιους…

Στον ξενώνα Ευρωθήραμα στον Πεντάλοφο ο Ραγκούσης έφαγε με αρκετούς, την ίδια ώρα που η Τσιαούση διοργάνωνε το δικό της δείπνο στην ψησταριά Χαγιάτι της Ορεστιάδας
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Της μόδας τελευταία τα πολιτικά τραπεζώματα στον Έβρο … ενόψει εκλογών! Γράψαμε για το τραπέζι στη Νίψα με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Ραγκούση και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά τραπέζια (πρωταγωνιστή τον ίδιο) γίνανε και στον Βόρειο Έβρο.

Σ’ ένα από τα βορειότερα σημεία της Ελλάδας, στον ακριτικό Πεντάλοφο Έβρου και στον ξενώνα Ευρωθήραμα, έφαγαν η συνοδεία του Γιάννη Ραγκούση, ο ίδιος και αρκετά τοπικά στελέχη που τον συνόδευαν!

Σ’ αυτούς ξεχωρίσαμε τον δημοτικό σύμβουλο Ορεστιάδας Γιάννη Παπαϊωάννου, τους βουλευτές Γιώργο Ντόλιο και Όλγα Ρενταρή, τους αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Ούστογλου και Γωγώ Νικολάου, περιφερειακούς συμβούλους. Να σημειωθεί ότι τον Γιάννη Ραγκούση συνόδευαν αρκετοί άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, δημοσιογράφοι από την Αθήνα και αρκετοί συγγενείς!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός του τραπεζιού ήταν περίπου 800 ευρώ, από τα οποία ο υπουργός έδωσε τα 150 ευρώ και τα υπόλοιπα οι οικοδεσπότες – στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τον Έβρο.

Την ίδια στιγμή όμως στην Ορεστιάδα και πιο συγκεκριμένα στην ψησταριά Χαγιάτι, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, γινόταν ένα άλλο τραπέζι!!! Αυτή τη φορά διοργανώτρια ήταν η βουλευτής Ελένη Τσιαούση!

Η βουλευτής, την οποία συνόδευαν μία συνεργάτης της και ο οδηγός της, αποφάσισε να ξεκινήσει ενόψει των εκλογών (που δεν θα αργήσουν) να ξεκινήσει συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές της. Από την άλλη ήθελε να κάνει και μια επίδειξη δύναμης, καθώς η ίδια δεν ήταν καλεσμένη δύο μέρες πριν στη Νίψα (διάβασε εδώ).

Στο τραπέζι συμμετείχαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ορεστιάδας Λευτέρης Χαμαλίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας Γιώργος Καραγιάννης, ο Χάρης Κανταρίδης, ο Χρήστος Καζαλτζής, ο Θανάσης Κυρκούσης κι άλλοι.

Η μάχη των βουλευτικών εκλογών στον Έβρο έχει ανάψει για τα καλά και οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Άραγε αυτά τα τραπεζώματα θα πιάσουν τόπο για τους νυν βουλευτές, από τους οποίους κάποιοι θα γίνουν σε λίγο καιρό … πρώην; Άραγε σκέφτονται ότι σε λίγο καιρό το ΠΑΣΟΚ θα έχει διαφορετικό πρόεδρο και θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν την στρατηγική του;
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/