Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

«Προσέχαμε την άμυνα…», είπε ο Ουζουνίδης για την χθεσινή εμφάνιση

Ετσι δικαιολόγησε το
άνοστο 0-0 με τον ΠΑΟΚ
στα Πηγάδια ο εβρίτης
προπονητής της Ξάνθης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Στην αμυντική λειτουργία έπεσε το βάρος στο παιχνίδι, τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, γι’ αυτό έμεινε το 0-0, ενώ δεν παρέλειψε με εκφράσει ένα παράπονο για την προσέλευση του κόσμου.
«Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά αλλά είχε ενδιαφέρον τακτικά για τις δύο ομάδες. Στο α’ μέρος ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο β’ μέρος εμείς ήμασταν καλύτεροι και είχαμε την ευκαιρία με τον Μαρσελίνιο αλλά και ο ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη στο τέλος. Γενικά οι δύο αντίπαλοι πρόσεξαν περισσότερο την αμυντική λειτουργία τους. Και η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ έχουν ένα καλό σερί αγώνων. Στο παιχνίδι φαινόταν πως όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα είχε και το πλεονέκτημα γι’ αυτό και το βάρος έπεσε στην αμυντική οργάνωση», επισήμανε ο τεχνικός των Ακριτών.

Στη συνέχεια μίλησε για τον κόσμο, ζητώντας μεγαλύτερη στήριξη ενόψει των επόμενων αγώνων: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο κι ελπίζω στα επόμενα να μας βοηθήσουν περισσότερο. Είχαμε ένα σερί με θετικά αποτελέσματα και είναι γεγονός πως περιμέναμε μεγαλύτερη προσέλευση. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν και μας βοήθησαν. Ακολουθεί μία δύσκολη συνέχεια για μας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και ενδιάμεσα το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό».

΄.