Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Όλα όσα έγιναν στην ημερίδα για τις νέες μορφές επιδοτήσεων στη Φιλλύρα

Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να υπάρξει ρητή δέσμευση  για συνέχιση του κύκλου των ενημερώσεων σε θέματα που αφορούν τη στρατηγική και τον σχεδιασμό ανάπτυξης της γεωργίας μετά το 2014
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Νέες μορφές επιδοτήσεων με τη Νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020» που διοργάνωσε το ΚΕΓΕ ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ και η Ένωση Νέων Αγροτών σε συνεργασία με το Δήμο Αρριανών.


Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Δημαρχείου Φιλλύρας παρουσία πλήθους κόσμου, του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Μουσταφά Ριτβάν, του Αντιδημάρχου της Δ.Ε Φιλλύρας κ. Μολλά Λατήφ Μουζαφέρ, του Αντιδημάρχου της Δ.Ε Αρριανών κ. Αλή Χαλήλ Εκρέμ, δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου Αρριανών καθώς επίσης και των Αντιδημάρχων του Δήμου Κομοτηνής κ.Δεβετζήογλου Μεχμέτ και Μολλά Ισά Ριτβάν.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ομιλητές της ημερίδας τον κ Δημήτρη Μιχαηλίδη, τεχνικό σύμβουλο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών και τον κ. Κώστα Μπούντα, γεωπόνο πρ/νο του ΚΕΓΕ ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ για σημαντικά θέματα που αφορούν τις νέες μορφές οργάνωσης των νέων αγροτών και τις βασικές προτάσεις της νέας ΚΓΠ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον και η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που οδήγησε τους διοργανωτές στην ρητή δέσμευση για συνέχιση του κύκλου των ενημερώσεων σε θέματα που αφορούν τη στρατηγική και τον σχεδιασμό ανάπτυξης της γεωργίας μετά το 2014.