Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη Παπούλια στην ρωσική τηλεόραση και για Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
μίλησε για το μέλλον των
ελληνορωσικών σχέσεων!

                 ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ


Συνέντευξη στην εκπομπή "Formula Vlasti" που αποτελεί συμπαραγωγή του ρωσικού πρακτορείου Itar Tass με την κρατική τηλεόραση της Ρωσίας έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας.

Η εκπομπή μεταδίδει συνεντεύξεις αρχηγών κρατών και ηγετών απ' όλο τον κόσμο και απευθύνεται σε περισσότερους από 230 εκατομμύρια Ρώσους τηλεθεατές και τηλεθεατές πρώην σοβιτερικών δημοκρατιών (Καζακστάν, Λευκορωσία κλπ).

Από το γραφείο του στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παπούλιας μίλησε στο Ρώσο δημοσιογράφο Μιχαήλ Γκούσμαν για την οικονομική κρίση και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει την οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για τις ελληνορωσικές σχέσεις και το πώς βλέπει να εξελίσσονται, ενώ ιδιαίτερες ήταν οι αναφορές στον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, για την υλοποίηση του οποίου έχει εργαστεί προσωπικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο κ. Παπούλιας επισήμανε ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα επιθυμεί την ενίσχυση των σχέσεων με τη Ρωσία...