Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Δέκατη σερί εντός έδρας νίκη για Πανθρακικό, 1-0 και την Παναχαϊκή

Μόνη στην πρώτη θέση η ομάδα της Κομοτηνής, παρέα με την Βέροια μεν αλλά έχοντας και το ματς λιγότερο με τον Διαγόρα Ρόδου που μάλλον θα κερδίσει στα χαρτιά

     ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ο Πανθρακικός διέκοψε (1-0) το αήττητο σερί εννέα αγώνων της Παναχαϊκής με τη 10η εντός έδρας νίκη σε ισάριθμα ματς.

Ήταν βέβαιο ότι το απόγευμα της Κυριακής (18/03) κάποιο ρεκόρ θα «έσπαγε» στην Κομοτηνή. Η’ ο Πανθρακικός θα είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδό του ή, η Παναχαϊκή θα διέκοπτε το αήττητο σερί εννέα αγώνων. Τελικά, το κάστρο της Κομοτηνής έγραψε… 10 στα 10 και η ακριτική ομάδα έχει πλέον θέα από… ρετιρέ με συγκάτοικο της Βέροια, αλλά και ένα ματς λιγότερο! Αυτό με τον Διαγόρα Ρόδου, που όμως δεν αποκλείεται να κερδίσει στα χαρτιά.

Οι «πράσινοι» του Σάββα Παντελίδη έφτασαν στο τρίποντο χάρη στο γρήγορο γκολ (3’) του Χρήστου Μίνγκα, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των Αχαιών και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι Αχαιοί «πλήρωσαν» και τις πολλές απουσίες, όμως στάθηκαν αρκετά καλά και δημιούργησαν στιγμές επικίνδυνες απέναντι στον σταθερό Κουτσόπουλο. Ωστόσο, ο Πανθρακικός διακρίνεται για τη σταθερότητά του και έφτασε στη νίκη… Μία νίκη που τον έφερε στην κορυφή και τον βοήθησε να… καυχιέται ότι διαθέτει μία από τις ισχυρότερες έδρες σε όλη την Ευρώπη!

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Κοντογουλίδης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Λιαπάκης (71' Μακρυδημήτρης), Μίνγκας (83' Χλωρός), Μπέλιτς (63' Πόνσε), Σταθης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Βλασσόπουλος, Ντίνας, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλης, Τσεμπερίδης (46' Μ' Πιά), Σπίνουλας, Πακάλτσης (65' Ουατάρα), Ιωάννου, Φουρτάδο, Ατματζίδης (77' Πετρόφ).