Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται η κατρακύλα για την Ξάνθη: έβδομη σερί ήττα και από τον ΠΑΣ την βάζει σε περιπέτειες

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα έκανεαν τα Γιάννενα που επικράτησαν στα Πηγάδια με 2-1 και έβαλαν μεγάλους μπελάδες στους Θρακιώτες

     ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, επικρατώντας με 2-1 της Skoda Ξάνθης στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Μονόλογος για τους Ακρίτες το πρώτο μέρος. Οι παίκτες της Ξάνθης είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Κηπουρού, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι, που δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση του πρώτου μέρους στο 36, με τον Γεωργίου να μην πλασάρει σωστά τον Βιβιανί

Η Ξάνθη “πλήρωσε” τις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους, αφού λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (58'), ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Μπεσέρα.

Οι Ακρίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, ο Ουζουνίδης έκανε και τις κατάλληλες κινήσεις για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά οι Γιαννιώτες “χτύπησαν” ξανά με τον Βίλα (82'). Το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Βλαχοδήμο (88').

Η Ξάνθη συνέχισε το αρνητικό ρεκόρ, καθώς γνώρισε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι την ήττα. Πλέον οι Ακρίτες βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ουσιαστικά αποχαιρετούν τις όποιες ελπίδες είχαν για είσοδο στα πλέι-οφ. Και όχι μόνο αυτό. Μην τους δείτε να μπλέκουν κιόλας σε άλλου είδους περιπέτειες...


Οι συνθέσεις:

SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης (71’ Νταρμπιόν), Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (64’ Μάνταλος), Φλίσκας, Πόι, Σουάνης (64’ Βλαχοδήμος), Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (50’ Ανδράλας), Πάντος, Κυριάκος (70’ Τζάνης), Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα (90+3’ Γιάκος).

.