Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη και συναντήσεις Στυλιανίδη στον Δήμο Αρριανών

Ο βουλευτής Ροδόπης επισκέφθηκε την έδρα του Δήμου στην Φιλλύρα και είχε εκτενή σύσκεψη με τον δήμαρχο, αντιδημάρχους και άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Στης 16 Μαρτίου 2012 και ημέρα Παρασκευή, ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε τον Δήμο Αρριανών όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Σερήφ Ιμπραήμ. Η συνάντηση κύλησε σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής που είναι πάρα πολλά καθότι ο Δήμος Αρριανών είναι κυρίως ορεινός ενώ ένα από τα καυτά θέματα ήταν και αυτό του καπνού με τις επιδοτήσεις και τις τιμές.

Άλλο φλέγον ζήτημα ήταν και αυτό των κτηνοτρόφων, του ορεινού όγκου, τα θέματα υγείας και μέριμνας για τους κατοίκους του Δήμου. Παράλληλα, ο Δήμαρχος κ. Σερήφ Ιμπραήμ, αναφέρθηκε στις μεγάλες ανάγκες των σχολείων (στην περιοχή του Δήμου έχει περίπου 45 δημοτικά σχολεία) και η χρηματοδότηση για συντήρηση εκπαιδευτικών οικοδομών που πήρε ο Δήμος ήταν μικρό, δεν φθάνει για τις ανάγκες, γι αυτό το λόγω φέτος δεν μπόρεσαν να καλυφθούν ούτε τα καύσιμα των σχολείων.

Ο βουλευτής κ. Στυλιανίδης «για να λυθούν τα προβλήματα του Δήμου» ανέφερε ότι «θα είναι και θα είναι πάντα έτοιμος να κάνει καλή συνεργασία με τον Δήμο Αρριανών».

Με την λήξη της συνάντησης που ήταν πολύ γόνιμη, ο Δήμαρχος Αρριανών κ. Σερήφ Ιμπραήμ, έδωσε τιμητική πλακέτα στον βουλευτή και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη.

Στην συνάντηση εκτός από το Δήμαρχο κ. Σερήφ, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουσταφά Ριτβάν, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Μολλά Μουζαφέρ, Μπάσογλου Αϊντίν, Αλή Χαλήλ Εκρέμ και δημοτικός σύμβουλος και πρώην κοινοτάρχης Οργάνης κ. Εμίνογλου Μεχμέτ.