Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Να διατηρήσει απόρθητο το κάστρο θέλει κόντρα στην Παναχαϊκή ο Πανθρακικός

Την δέκατη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει η ομάδα της Κομοτηνής κόντρα σε αυτήν της Πάτρας που βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Θράκη

ΤΟ PREGAME TOY ΑΓΩΝΑ


Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους 3 βαθμούς υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (15:00 OTE TV) την Παναχαική στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Πλατανιά, ωστόσο ο Σάββας Παντελίδης ζήτησε σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αυριανή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, όπου και παρακολούθησαν στιγμιότυπα από τις τελευταίες συναντήσεις του αντιπάλου τους. Στη συνέχεια προπονήθηκαν πραγματοποιώντας ασκήσεις χαλάρωσης και τακτικής. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Σκλιοπίδης, Στάθης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Μπουτζίκος, Μίνγκας, Χλωρός, Μπέλιτς, Ρεκλείτης, Λιαπάκης, Μουνάφο, Μπαικαρά, Πόνσε, Μοσχάκης, Σίμωσης, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης.

Από το βράδυ της Παρασκευής η αποστολή της Παναχαϊκής βρίσκεται στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Κομοτηνή και απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πουρής, Ανδρούτσος, Κωνσταντινίδης, Κοιλιάρας, Σπίνουλας, Ιωάννου, Πακάλτσης, Τσεμπερίδης, Βλασσόπουλος, Σκαρτσίλας, Πετρόφ, Ντίνας, Ουαταρά, Ατματζίδης, Μαπούκου, Φουρτάδο. Στην Πάτρα έμειναν οι τραυματίες Φούφουλα, Ουρτάδο και οι τιμωρημένοι Κοκκίνη, Λαμπρόπουλο και Φατιόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο κύριος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κυρίους Πάτρα, Χαδημόγλου (Μακεδονίας) ενώ τέταρτος θα είναι ο κύριος Γαλατσός (Μακεδονίας)


Πηγή: http://www.thrakisport.gr/