Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μονόδρομος η νίκη για την Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΣ στα Πηγάδια

Αποκλειστικός στόχος είναι αυτός για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ώστε μετά από έξι σερί ήττες, να μην μπλέξει σε περιπέτειες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει, η Skoda Ξάνθη υποδέχεται την Κυριακή (18/03 ώρα 15:00ΝΕΤ) στα Πηγάδια σε ένα κρίσιμο όπως εξελίσσεται τελικά παιχνίδι τα Γιάννενα και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει ως μοναδικό στόχο να βγει από τον λήθαργο που έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα, να αγωνιστεί ορθά και να κερδίσει το παιχνίδι. Μια εβδομάδα μαρτυρίων πέρασαν οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη, αφού η ¨τιμωρία¨ που τους επιβλήθηκε ήταν να παραμείνουν στο ξενοδοχείο της ομάδας, έτσι ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή συγκέντρωση στο παιχνίδι της Κυριακής.

Για τον λόγο αυτό δεν ανακοινώθηκε από τον προπονητή της ομάδας η αποστολή, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή, η 11αδα θα αποτελεί έκπληξη. Δεδομένη είναι η απουσία του Ντάνι στο χώρο του κέντρου, αλλά και η επιστροφή του Μπέρτου και του Μαρσελίνιο. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη η συμμετοχή του Λυμπερόπουλου κάτω από τα δοκάρια, ενώ αναμένονται και μερικές ακόμα αλλαγές στο βασικό σχήμα. Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, η Ξάνθη είχε αποδράσει από τους Ζωσιμάδες με το τρίποντο της νίκης με 0-2, ενώ στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στα Πηγάδια δεν αναδείχθηκε νικητής με το 1-1 να μοιράζει βαθμούς.

Από την άλλη μεριά τα Γιάννενα θα έχουν αρκετές απουσίες, με τους Ντε Βινσέντι, Λίλα, Πατσατζόγλου, Οικονόμου και Ιωάννου να απουσιάζουν για διάφορους λόγους, ενώ και ο Μπακαγιόκο είναι στην αποστολή της ομάδας αν και αμφίβολος. Οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Βίλα, Μπεσέρα, Κυριάκος, Σκούφαλης, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος και Ζαμπρέλα.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/