Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Καταγγελία στην Θράκη: "Μεγάλη πολυεθνική μου πρότεινε δουλειά για μόλις 176 ευρώ"

Προτίθεται να ανοίξει κατάστημα το προσεχές διάστημα και προσλαμβάνει προσωπικό, αλλά το υποχρεώνει σε εξευτελιστικές ατομικές συμβάσεις τετράωρης ημιαπασχόλησης

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Με αφορμή την ερώτηση της βουλευτού Ηρώς Διώτη για τις παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας στο Praktiker Ξάνθης, αναγνώστρια μας έστειλε καταγγελία για ανάλογες και ακόμα χειρότερες καταστάσεις στο υπό λειτουργία καινούριο Praktiker της Αλεξανδρούπολης. Για ευνόητους λόγους δεν δίνουμε τα στοιχεία της αλλά την δημοσιεύουμε, ελπίζοντας να επιληφθούν οι αρμόδιοι:


"ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ __________ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ PRAKTIKER ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΟΣ ΦΕΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΕΤΡΑΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ 176 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ! ΝΑΙ!!! 176...

ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ; ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΧΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΟΖ..."