Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Οι "τσαμπουκάδες" του εβρίτη Νίκου Βαφειάδη σε δημοφιλές site

Ο πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων που φιλοδοξεί να είναι και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ (ίσως και στον Έβρο) τα έβαλε με το afrodioikisi.gr


            ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Δύο δημοσιεύματα της aftodioikisi.gr για την «αμαρτωλή» εταιρία του υπουργείου Εσωτερικών "Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης" (ΕΕΤΑΑ A.E.), πρόεδρος της οποίας είναι ο Εβρίτης Νίκος Βαφειάδης, πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων, έγιναν αφορμή να δεχτεί η aftodioikisi.gr επιθετικό τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Νίκο Βαφειάδη.Το ένα δημοσίευμα της aftodioikisi.gr αναφερόταν στα «golden boys» της ΕΕΤΑΑ με αποδοχές από 3.000 έως 8.500 ευρώ το μήνα (βλέπε εδώ...) και το άλλο αποκαλύπτει μία ανατριχιαστική υπόθεση με τους ίδιους...πρωταγωνιστές, οι οποίοι, σύμφωνα με αγωγή που έχει κατατεθεί εναντίον τους, φέρεται να συμπεριφέρονται ως άλλοι «νονοί» και καταδεικνύει τα «σημεία και τέρατα» που συμβαίνουν στην «αμαρτωλή» ΕΕΤΑΑ (βλέπε εδώ...).

Όπως γράφει η aftodioikisi.gr, μετά τις δημοσιεύσεις αυτών των αποκαλύψεων, δέχτηκαν επιθετικό τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ, Νίκο Βαφειάδη.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Ζητούνται απαντήσεις και όχι «τσαμπουκάδες»

Επιθετικό, για να μην πούμε απειλητικό, τηλεφώνημα δέχθηκε η aftodioikisi.gr σχετικά με τα δημοσιεύματα για όσα συμβαίνουν στην ΕΕΤΑΑ.

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο πρόεδρος της εταιρείας Ν. Βαφειάδης ο οποίος μας χαρακτήρισε «αναξιόπιστους» και δήλωσε ότι γνωρίζει από πού προέρχονται τα δημοσιεύματα (σ.σ.: αλήθεια από πού, κ. πρόεδρε;).

Μας είπε επίσης ότι «δεν τον έχει κεράσει κανείς ούτε καφέ» (σ.σ.: είπαμε εμείς ότι τον έχει κεράσει;), ότι «δε φοβάται παρά μόνο το Θεό» (σ.σ.: τον ρωτήσαμε εμείς για τα θρησκευτικά του πιστεύω;) και ότι «θα μας δείξει».

Του απαντήσαμε ότι είμαστε ανοιχτοί να μας στείλει επιστολή στην οποία να αναφέρεται με στοιχεία στα δημοσιεύματά μας, ώστε, αν έχουμε κάνει κάποιο λάθος, να το διορθώσουμε.

Ωστόσο, ο κ. πρόεδρος και επί σειρά ετών αντιδήμαρχος Οικονομικών του Ν. Κακλαμάνη (βλέπε υπόθεση και με «Ανταποδοτική Ανακύκλωση») είπε ότι «δεν έχω καμιά δουλειά να στείλω απάντηση σ’ ένα blog, γιατί ότι είναι να πω το λέω σε επιστολή μου προς τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών».

Ερώτημα πρώτο: Τότε γιατί τηλεφώνησε στην aftodioikisi.gr; Για να κάνει «τσαμπουκά»; (σ.σ.: κύριε Βαφειάδη οι δημοσιογράφοι της aftodioikisi.gr δεν καταλαβαίνουν από «τσαμπουκάδες»).

Ερώτημα δεύτερο: Είναι βέβαιος ο κύριος πρόεδρος ότι ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εσωτερικών έχουν πειστεί από τις απαντήσεις του;





Πηγή: aftodioikisi.gr