Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ψάχνει θετικό αποτελεσμα στο Ελ Πάσο σήμερα ο Πανθρακικός

Αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 4.00 το απόγευμα την Καλλιθέα και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της ανόδου θέλει να κάνει ο Πανθρακικός, παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς στη δύσκολη έδρα της Καλλιθέας (Παρασκευή, 16:00). Η αναμέτρηση είναι εξίσου σημαντική και για τους γηπεδούχους, που θέλουν να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πανθρακικός θέλει να συνεχίσει το σερί θετικών αποτελεσμάτων και παράλληλα να παραμείνει στην κορυφή.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η προετοιμασία του Πανθρακικού με τον Σάββα Παντελίδη να έχει δουλέψει αρκετά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Στην αυριανή αναμέτρηση ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπαλού , ο οποίος εκτίει την τελευταία του αγωνιστική από τις 3 που του είχαν επιβληθεί. Αναλυτικά η αποστολή, που αναχωρεί το απόγευμα της Πέμπτης για την πρωτεύουσα, με πτήση από την Αλεξανδρούπολη, έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Σικαλιάς, Κοντογουλίδης, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Λιαπάκης, Μπέλιτς, Μουνάφο, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Χλωρός και Πόνσε.
Στο θέμα των καρτών, ο Γιάννης Χρήστου συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Τον ίδιο αριθμό καρτών συμπλήρωσε και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης και δεν θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Τέλος ο Χρήστος Μίνγκας θα απουσιάσει από τους αγώνες με Αγροτικό Αστέρα και Φωκικό.

Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Παντέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και να μπορεί, έτσι, να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, επανέρχονται ο Αρβανίτης και ο Αρκούδας, που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ οι τραυματίες Κουτρουμπής, Καλτσάς και Βιδάλης ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις, προπονούνται κανονικά και είναι πλέον στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κυρίους Θανασακούδη, Μερκενίδη (Μακεδονίας) και τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κύριος Κάμπαξης (Εύβοιας)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/