Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τι δώρα έδωσαν στον Πατριάρχη Μπανιώτης και Χονδροκούκης;

Η ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Πόλης με προεξάρχοντες τον πρωταθλητή κόσμου και τον κομοτηναίο επισκέφθηκε το πρωί το Φανάρι
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας η ελληνική ομάδα στίβου. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος ήταν ενημερωμένος για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο Δημήτρης Χονδροκούκης στο ύψος, αλλά και τις εμφανίσεις των υπολοίπων Ελλήνων αθλητών, υποδέχθηκε εγκάρδια τα μέλη της ομάδας και έδωσε την ευχή του για τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν. Παράλληλα τους ζήτησε να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και να αντισταθούν στις δυσκολίες της εποχής.

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης και ο Κώστας Μπανιώτης χάρισαν στον Πατριάρχη από μία φανέλα της εθνικής ομάδας και εκείνος μάλιστα αστειευόμενος είπε πως θα τις φοράει το καλοκαίρι. Μάλιστα απευθυνόμενος προς τον Χονδροκούκη, του είπε πως και το δικό του όνομα είναι Δημήτρης. Ο Πατριάρχης στάθηκε ιδιαίτερα στη συμβολική σημασία που έχει η διάκριση του Χονδροκούκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής χάρισε στον Πατριάρχη αναμνηστικά της ομοσπονδίας. Η ομάδα αναχώρησε αφού πρώτα πήρε την ευχή του Πατριάρχη και αναμνηστικά δώρα.

 
Πηγή:  http://www.segas.gr/