Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συνάντηση Πεταλωτή με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑΝΟΜ

Ενημερώθηκε και παρέλαβε υπογεγραμμένη τη Σύμβαση Μελέτης και Δημοπράτησης του έργου «Ανέγερση Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, 200 κλινών»

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, συναντήθηκε την Παρασκευή 9 Mαρτίου 2012 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσοκομειακών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ) κ. Φωτάκη, όπου ενημερώθηκε και παρέλαβε υπογεγραμμένη, τη σύμβαση Μελέτης και Δημοπράτησης του έργου: «Ανέγερση Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, 200 κλινών» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία εκκρεμούσε ως ο πλέον απαραίτητος κρίκος για την επιτάχυνση της κατασκευής του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.


Συγκεκριμένα η Μελέτη Δημοπράτησης του Νέου Νοσοκομείου περιλαμβάνει Αρχιτεκτονική Μελέτη, Στατική Μελέτη, Ηλεκτρο-μηχανολογική Μελέτη. Συμφωνήθηκε να παραδοθεί η μελέτη αυτή μέσα σε τρείς (3) μήνες, ώστε να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε σχετικά: Εκφράζω την ικανοποίησή μου. Όταν υπάρχει σοβαρότητα όλα προχωρούν και μάλιστα μεθοδευμένα με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση. Η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής προχωρά με διασφαλισμένη χρηματοδότηση, κανονικά και απρόσκοπτα, βάση των προγραμματισμένων διαδικασιών με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Ροδόπης.