Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα Σγουρίδη για στήριξη του Βενιζέλου στην Ξάνθη

Με ανακοίνωσή του προς τα ΜΜΕ ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής τάσσεται ανοιχτά στο πλευρό του Μπένι και υπενθυμίζει ότι τον είχε στηρίξει και το 2007 κόντρα στον Γιώργο Παπανδρέου, καρφώνοντας ουσιαστικά τον Ξυνίδη
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ


"Από το 2007 μέχρι σήμερα πέρασαν 5 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια στη ζωή όλων μας άλλαξαν πολλά. Ένα πράγμα θέλω να πιστεύω ότι δεν άλλαξε. ΕΜΕΙΣ.

Εμείς ως άνθρωποι, ως χαρακτήρες, ως εκφραστές μίας ιδεολογίας, κυρίως ότι δεν άλλαξε το ενδιαφέρον για τον τόπο μας!

Εμείς που πριν 5 χρόνια στείλαμε το μήνυμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το αντέγραψαν μετά και άλλοι, ότι τους ηγέτες των κομμάτων δεν τους αποφασίζει μια μικρή ομάδα κομματικών στελεχών, αλλά ο ίδιος ο λαός!

Δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω ότι το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν έκανε λάθη ή ότι έκανε λιγότερα λάθη από τη ΝΔ. Λάθη έγιναν πολλά, αλλά στις εκλογές της 18ης του Μάρτη, για την επιλογή του νέου Προέδρου μας καλούμαστε, με τη συμμετοχή μας, να λάβουμε εγγυήσεις ότι δεν θα ξαναγίνουν. Καλούμαστε να στείλουμε μήνυμα νηφάλιο με αποδέκτες τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ότι αυτή η μεγάλη δημοκρατική παράταξη έχει βάθος και συνέχεια με ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό. Καλούμαστε να στηρίξουμε το Βαγγέλη Βενιζέλο όπως και εκείνος το έπραξε στη πατρίδα δίνοντας πολιτική λύση στο οικονομικό αδιέξοδο.
Σας καλώ να ψηφίσουμε μαζικά στις 18 Μάρτη, για να αποδείξουμε σε όλους ότι ΕΜΕΙΣ δεν αλλάξαμε και συνεχίζουμε, μέσα από τον πολιτικό μας φορέα να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας και μόνο γι΄αυτό, όπως κι εγώ δεν άλλαξα και συνεχίζω να πρεσβεύω ότι πρέσβευα αποδεικνύοντάς το με τη στάση ζωής μου!"

.