Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μαθήματα κατήχησης από τον ψευδομουφτή Ροδόπης

Πήραν μέχρι και... πιστοποιητικά συμμετοχής οι θρησκευτικοί λειτουργοί της 4ης περιφέρειας της Κομοτηνής που μετείχαν σε αυτά, όπως συνέβη νωρίτερα και με τις υπόλοιπες
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ολοκληρώθηκαν τα “Μαθήματα κατήχησης” των θρησκευτικών λειτουργών που οργάνωσε η μουφτεία Κομοτηνής στο χωριό Αρίσβη, και οι συμμετέχοντες θρησκευτικοί λειτουργοί πήραν και πιστοποιητικό συμμετοχής.
Νωρίτερα έχουν πάρει και τα πιστοποιητικά συμμετοχής τους οι θρησκευτικοί λειτουργοί που μετείχαν στην εκπαίδευση “Μαθημάτων κατήχησης” που οργανώνονται από την αιρετή μουφτεία Κομοτηνής, στην περιφέρεια με έδρα την Κομοτηνή, στην 2η στο χωριό Δοκός, και στην 3η με έδρα τα Αριανά.
Οι 20 θρησκευτικοί λειτουργοί που μετείχαν, συγκεντρώθηκαν στο τζαμί του χωριού Φύλακας για να παραλάβουν τα πιστοποιητικά συμμετοχής. Τα έγγραφα αυτά δόθηκαν στους θρησκευτικούς λειτουργούς από τον μουφτή Ιμπραήμ Σερίφ.

Το ίδιο βράδυ υπήρξε και μια συνάντηση σχετικά με την εκπαίδευση που παρέχεται στους θρησκευτικούς λειτουργούς.

Σε αυτή τη σύναξη μετείχαν ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και ο βοηθός μουφτή Φεχίμ Αχμέτ. Πριν από αυτήν τη συνάντηση οι θρησκευτικοί λειτουργοί είχαν σημαντικούς καλεσμένους. Συναντήθηκαν μαζί τους και συζήτησαν, ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και οι υποπρόξενοι Γκιουρλέρ Γκιουρσόι, Αντνάν Οζτούρκ και Ουφούκ Γκιοζαϊντίν.

Μετά την αποχώρηση των καλεσμένων, μουφτής, βοηθός μουφτή και οι θρησκευτικοί λειτουργοί, έκαναν την σχετική με την εκπαίδευση σύναξη τους. Μετά την σύναξη αυτή δόθηκαν και τα έγγραφα συμμετοχής.

Μετά την ολοκλήρωση από τη μουφτεία της Κομοτηνής των “Μαθημάτων Κατήχησης” σε 4 περιφέρειες, η εκπαίδευση θα συνεχιστεί με τις περιφέρειες Ιάσμου, της ορεινής περιοχής με έδρα την Οργάνη, του Έβρου με έδρα το Μεγάλο Δέρειο, καθώς και των γυναικών θρησκευτικών λειτουργών.

Σχόλιο: Σκεφτείτε τώρα εσείς κατά πόσο μπορεί να εμπιστευτεί η πολιτεία θρησκευτικούς λειτουργούς που όλοι ξέρουμε από που πληρώνονται…Για παράδειγμα, λέτε να είναι τυχαίο που πέρασε όλη η προξενική κουστωδία από εκεί;».

 
Πηγή:  http://tourkikanea.gr/