Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Την ένταξη Μάντατζη στην Δημ. Αριστερά πρότεινε ο Φώτης Κουβέλης


Τη διεύρυνση της παράταξης
με τους διαγραμμένους του
ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε ο
πρόεδρος του κόμματος

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Για την διεύρυνση του κόμματος με δυνάμεις που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ αποφασίζει απόψε η Δημοκρατική Αριστερά. Πρόκειται συγκεκριμένα για τους ανεξάρτητους βουλευτές, Γιάννη Αμοιρίδη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Ηλία Θεοδωρίδη, Τσετίν Μάντατζη και Γιώργο Παπαμανώλη.

Σε παρέμβασή του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης, επισήμανε ότι πρέπει να επιτραπεί η συνεργασία με τις δυνάμεις αυτές προκειμένου να προχωρήσει η πολιτική της παράταξης, για τη συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

Στην εισήγησή του, ο κ. Κουβέλης έθεσε το κόμμα του σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει των εκλογών, οι οποίες, όπως είπε, πιθανότατα θα γίνουν την 29η Απριλίου και υπογράμμισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά εδώ και καιρό είναι έτοιμη με όλες τις δυνάμεις της, με σταθερό συμπαραστάτη την ίδια την κοινωνία, για να δώσει τη μάχη των εκλογών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. «Θα δώσουμε την εκλογική μάχη πάντοτε με σχέση εμπιστοσύνης προς τους πολίτες, προς την κοινωνία, από τη δική μας θέση ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους πολίτες», είπε ο κ. Κουβέλης.