Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αύριο πρωταπριλιά η γενική συνέλευση της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης"

Αν υπάρξει απαρτία, θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο σωματείο, που παραμένει μη αναγνωρισμένο από την ελληνική δικαιοσύνη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Όπως ανακοινώθηκε, το 85ο ετήσιο τακτικό γενικό συνέδριο της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1η Απριλίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός παρουσιών που προβλέπει το καταστατικό, το ετήσιο τακτικό γενικό συνέδριο, της ΤΕΞ, στα πλαίσια του οποίου θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και του ελεγκτικού συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Απριλίου και ώρα 11:00 στους χώρους της ΤΕΞ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι εγγραφούν στην ΤΕΞ μετά από τις 31 Μαρτίου και ώρα 14:00, λόγω του ότι θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και η τελευταία συνέλευση του παρόντος διοικητικού συμβουλίου, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. Η μηνιαία συνδρομή μπορεί να καταβληθεί και την ημέρα του συνεδρίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή των προσκλήσεων για το ετήσιο τακτικό γενικό συνέδριο στα μέλη της ΤΕΞ. Όσοι δεν λάβουν πρόσκληση, μπορούν να απευθύνονται, είτε στη γραμματεία της Ένωσης, είτε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.


Με σεβασμό,

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

.