Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο Χατζηνικολάου μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο

Τι δήλωσε για την περιπέτεια υγείας που είχε και γιατί είπε στη σύζυγό του να μαζέψει τα πράγματά της από το υπνοδωμάτιό τους;
NEEΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΕΒΡΙΤΗ ΑΝΚΟΡΜΑΝ


Φιλοξενούμενος του Πέτρου Κωστόπουλο το "Βράδυ" της Παρασκευής ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου! Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη σύζυγό του ενώ όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας που πέρασε είπε χαρακτηριστικά: "Όταν περάσεις μια σκληρή δοκιμασία με την υγεία σου, αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα στον τρόπο που σκέφτεσαι...".

O N. Xατζηνικολάου αποκάλυψε για πρώτη φορά με ειλικρίνεια και τόλμη τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. "Έκανα τέσσερα χειρουργεία στη σειρά! Το πρώτο και το δεύτερο ήταν πολύ σοβαρά. Το πρώτο χειρουργείο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή, που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα...", παραδέχεται και εξηγεί γιατί θέλησε να κρατήσει ό,τι αφορά τη υγεία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Επιπλέον, όσον αφορά στο ALTER και την τηλεόραση, ο ίδιος δήλωσε: "Δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση, αλλά θα ξανακάνω... Δεν την ερωτεύτηκα ποτέ... Είναι πολλές οι στιγμές που νιώθω ότι ο Θεός με λυπήθηκε και με άφησε έξω από τα δελτία ειδήσεων αυτή την περίοδο γιατί... Αν κλείσει το ALTER θα βρω άλλη τηλεοπτική στέγη... Στο κανάλι αυτό ένιωσα τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική ελευθερία των τελευταίων 28 - 29 ετών που είμαι στο επάγγελμα..."