Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Σφοδρή επίθεση Πεταλωτή στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη δημιουργεί προβλήματα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ

"Η λύση που προκρίνεται με τα κέντρα των λαθρομεταναστών είναι λάθος, δεν είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα του μέτρου", είπε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Νέο σοβαρό πρόβλημα στην κυβέρνηση αλλά και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκύπτει από την έμμεση αλλά ευθεία επίθεση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αναφορικά με τα κέντρα φιλοξενία μεταναστών που προωθεί ο τελευταίος.

"Η λύση που προωθείται δεν λύνει το θέμα των μεταναστών" σημειώνει ο βουλευτής Ροδόπης στο σημερινό πρωτοσέλιδο του "Παρατηρητή της Θράκης". Σημειωτέον ότι την συνέντευξη αυτή δεν την παραχωρεί όπου και όπου αλλά στο... άτυπο γραφείο Τύπου του, όπως θεωρείται η συγκεκριμένη εφημερίδα. Οπότε ούτε τυχαίο είναι ότι εκείνη επέλεξε να κάνει την δήλωσή του αυτή πρώτο της θέμα.

Βέβαια, η εφημερίδα δεν παίζει την διάσταση της ευθείας αντιπαράθεσης Πεταλωτή με τον Χρυσοχοΐδη, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο κομοτηναίος υφυπουργός αδειάζει ευθέως τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για να αντιληφθούμε ότι οι δύο άνδρες δεν πρέπει να έχουν και τις πιο αρμονικές σχέσεις.

Και έτσι δημιουργείται μετά το θέμα Μπαμπινιώτη ένα ακόμα για την κυβέρνηση, που έχει όμως και εσωπασοκικές διαστάσεις...