Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Ξάνθη... in ritiro για τέταρτη φορά στα χρονικά

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αλλά με τους παίκτες "μαντρωμένους" στο σαλέ, ξεκίνησε η προετοιμασία της Skoda για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης, οι παίκτες «κλείστηκαν» στο Σαλέ.

Οι καιρικές συνθήκες στην Ξάνθη ήταν ιδανικές την Τετάρτη και η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε κυρίως σε παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει να βρει τρόπο να αφυπνίσει τους παίκτες του και να τους τονώσει την ψυχολογία, καθώς παρότι η ομάδα του μοιάζει ασφαλής τη δεδομένη στιγμή, αν δεν καταφέρει να νικήσει την Κυριακή τον ΠΑΣ στα Πηγάδια, ενδέχεται να «μπλέξει».

Το θετικό για τον τεχνικό της ακριτικής ομάδας είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών με εξαίρεση τον Λάζαρο Γκατσολάρι, που ούτως ή άλλως δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες της Ξάνθης αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο (Σαλέ), έπειτα από την απόφαση που πήρε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Πρόκειται για την τέταρτη φορά επί θητείας Πανόπουλου που εφαρμόζεται το μέτρο... in ritiro το οποίο είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία (εξ ου και η ονομασία).

.