Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ενημέρωση Δραγασάκη για τα προβλήματα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Επισκέφθηκε χθες την Κομοτηνή και πριν μιλήσει στην εκδήλωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή, βρέθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, στα πλαίσια της παρουσία του στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Η κρίση, τα μνημόνια, το χρέος και η εναλλακτική πρόταση της Αριστεράς».

Ο κ. Δραγασάκης που ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, είχε συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, όπου ενημερώθηκε τόσο για τα προβλήματα της περιοχής, όσο και για τους στόχους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την συνάντηση πως «το Μνημόνιο 2 θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και θεσμοί όπως οι αυτοδιοίκηση, η Περιφέρεια, πρέπει να ενισχυθούν, ώστε να συμβάλλουν στην ανακούφιση του κόσμου. Γνωρίζουνε για το πρόβλημα της ανεργίας και της φτώχειας στην περιοχή και οι επίσημες πολιτικές αντί να τα αμβλύνουν αυτά, αντιθέτως τα οξύνουν».

Ο Περιφερειάρχης αφού ευχαρίστησε για την παρουσία του τον κ. Δραγασάκη στην Περιφέρεια ανέφερε για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πως έχει αξιόλογη διαδρομή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

«Συνομιλήσαμε για μια σειρά από θέματα που αφορούν την περιφέρεια μας, με τις γνωστές ιδιαιτερότητες και τα τεράστια αναπτυξιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ζητήσαμε την παρέμβαση του πολιτικού σχήματος που ανήκει, ώστε να αναδειχθούν κάποια προβλήματα μας», ανέφερε ο κ. Γιαννακίδης, για να επισημάνει στο τέλος πως και οι δύο πλευρές δεσμευτήκαν να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους.