Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Δεν θα ψηφίσουν οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ στην Θράκη!!!

Οι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες υπάλληλοι του κομματικού σωλήνα έβγαλαν κείμενο στο διαδίκτυο και τονίζουν:  "Κανείς από εμάς την Κυριακή στις κάλπ(ικ)ες"!!!
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


"Κανένας από εμάς την Κυριακή στις κάλπ(ικ)ες", γράφουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ στο blog τους, προαναγγέλλοντας την αποχή τους από τις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη αρχηγού, καθώς και νέες κινητοποιήσεις.


"Βλέποντας την θλιβερή εικόνα των χειροκροτητών της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, πέρα από την θλίψη και την ντροπή θα θέλαμε να πούμε σε όλους ότι ανάμεσα σε όλους αυτούς δεν ήταν κανένας εργαζόμενος του ΠΑΣΟΚ", γράφουν επαναλαμβάνοντας την αρχική τους δήλωση:

"Η Πολιτική σας καταδίκη είναι δεδομένη αλλά είναι υπόθεση του Ελληνικού Λαού που μέρος τους είμαστε και εμείς".

Oι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι όχι μόνο δε θα εργαστούν για τη διαδικασία της Κυριακής, αλλά δεν θα συμμετάσχουν καν στη διαδικασία. Ενώ, με αφορμή τα δύο ευρώ που ζητούνται από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για να ψηφίσουν, τους καλούν να μην καταβάλουν ούτε..μισό! Καλούν επίσης τη διοίκηση του κόμματος να έχει την Κυριακή ενημέρωση οικονομική προς στα μέλη που θα προσέλθουν για τις δαπάνες του κινήματος.

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ απαιτούν για ακόμη μια φορά τη δημοσιοποίηση του αριθμού των υπαλλήλων με εξαρτημένη σχέση εργασίας και το ύψος της συνολικής δαπάνης για την ετήσια μισθοδοσία τους, ποιους άλλους πληρώνει το ΠΑΣΟΚ με δελτία παροχής και το ύψος της δαπάνης.

"Δεν δεχόμαστε αυτά τα δύο ποσά να δοθούν συνολικά. Γιατί άλλο υπάλληλος των 700 και 800 και άλλο σύμβουλος των 2.500 ή και 5.000 ευρώ το μήνα", συμπληρώνουν.

Στο πλαίσιο αυτό καταγγέλλουν ότι "δεν επιτρέπουν σε κανέναν να βάζει μπροστά τη μισθοδοσία των εργαζομένων για να δικαιολογήσει ότι δήθενπροσπαθούν να φέρουν τροπολογίες στη βουλή για να μας καλύψουν", υπογραμμίζοντας ότι η συνολική επιβάρυνση της μισθοδοσίας των εργαζομένων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου του ΠΑΣΟΚ δεν ξεπερνά το 8% της επιχορήγησής από τη βουλή.

Αφήνουν μάλιστα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις επόμενες κινήσεις τους, μετά την συμβολική κατάληψη και την καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποιήσαν έξω από το Πολιτικό Συμβούλιο.

"Μελετάμε την μαζική μας παρουσία έξω από συγκεκριμένους χώρους όπου θα στηθούν κάλπ(ικ)ες, ώστε να διαμαρτυρηθούμε αλλά και για να ενημερώσουμε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα, μιας και τους αφορά αφού αρκετοί δίνουν συνδρομές", καταλήγουν.

.