Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Θρακιώτισσες αθλήτριες φωτογραφήθηκαν με τον Γ. Καπουτζίδη

Ο γνωστός σερραίος ηθοποιός και σεναριογράφος είναι φανατικός φίλαθλος του κλασικού αθλητισμού, βρέθηκε στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης και βγήκε φωτο με αθλήτριες από την Θράκη

                          ΜΕ ΠΟΙΕΣ;



Δεν ήταν μόνο ανώνυμοι οι έλληνες και δη θρακιώτες φίλαθλοι που βρέθηκαν το παρασκευοσαββατοκύριακο στο «Atakoi Athletics Arena» της Κωνσταντινούπολης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Μεμονωμένα βρέθηκαν εκεί και γνωστά άτομα της ελληνικής σοουμπίζ, όπως ο εικονιζόμενος στην φωτογραφία Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός σερραίος ηθοποιός και σεναριογράφος, εμπνευστής του γνωστού σήριαλ «Στο Παρά Πέντε» που αποτελεί την μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων ετών, είναι φανατικός φίλαθλος του κλασικού αθλητισμού και δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί από κοντά τέτοιες διοργανώσεις. Μάλιστα, είχε ταξιδέψει και στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ διατηρεί στενή φιλία με την αλεξανδρουπολίτισσα ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή.

Ο Καπουτζίδης δεν είχε μάλιστα κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί στην κερκίδα με τις νεαρές θρακιώτισσες αθλήτριες του επικοντώ που βλέπετε, οι οποίες είναι από τις μεγάλες ελπίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για μελλοντικές επιτυχίες. Πρόκειται για την 18χρονη Αντωνία Καλαφατζή (αριστερά του, δεξιά όπως βλέπετε εσείς την εικόνα) και την 15χρονη Βάγια Παπαχρήστου οι οποίες με ρεκόρ 3.90μ και 3.50μ αντίστοιχα, πρωταγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα των ηλικιών τους.

Καλαφατζή και Παπαχρήστου συνδυάζουν άψογα τις αθλητικές επιδόσεις με την μαθητική τους ιδιότητα. Όπως μας αποκάλυψαν, δυο φορές την εβδομάδα ταξιδεύουν για προπονήσεις στις κλειστές εγκαταστάσεις της Μεταλλουργικής στην Κομοτηνή, καθώς ειδικά τον χειμώνα δεν υπάρχει χώρος κλειστός με στρώμα για να μπορούν να κάνουν άλματα. Ελπίζουν σε μια καριέρα στον αθλητισμό αλλά εμφανίζονται ρεαλίστριες και συγκρατημένες.

Κατά την επιστροφή τους από την Πόλη, όπου ακολούθησαν την διήμερη εκδρομή του τμήματος στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, εμφανίζονταν εξαιρετικά τυχερές που είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Ελλάδα με τον Χονδροκούκη στο ύψος. Κυρίως όμως, ήταν εξαιρετικά γοητευμένες από το γεγονός ότι χάρη σε αυτό τους το ταξίδι είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά την κορυφαία αθλήτρια του αγωνίσματός τους, την θρυλική ρωσίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Γέλενα Ισινμπάγιεβα, που επέστρεψε στις νίκες σε αυτήν την διοργάνωση αν και χωρίς να καταφέρει να καταρρίψει για ακόμα μια φορά το παγκόσμιο ρεκόρ. Άξιζε λοιπόν το ταξίδι και η μικρή ταλαιπωρία της επιστροφής, οπότε λοιπόν χαλάλι οι (άκρως δικαιολογημένες) απουσίες τους από τα σχολικά μαθήματα την Δευτέρα...


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/