Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Εικόνα για λύπηση: Στυλιανίδης και Ρέππας συμφωνούσαν σε όλα αλλά... μίλαγαν παράλληλα στον ΑΝΤ1 και δεν μπορούσε να καταλάβει κανείς τίποτα

Μάταια η Χούκλη προσπαθούσε να τους επαναφέρει στην τάξη και να ρωτήσει τον Ευριπίδη (κάνοντάς του προεκλογική διαφήμιση) αν θα είναι υποψήφιος στην Ροδόπη

            ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Για τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των βουλευτικών εκλογών αλλά και τα πιθανά αποτελέσματα της κάλπης μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Ρέππας και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης.


Ο κ. Ρέππας τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση άμεσα μετά τις εκλογές, καθώς δεν πρέπει να χάσει ούτε λεπτό, όπως είπε χαρακτηριστικά, αφού πρέπει να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.

Παράλληλα, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ αγωνίζεται για την πρωτιά στις εκλογές, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα του και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι οι νικητές την επομένη των εκλογών, ωστόσο τόνισε ότι σε περίπτωση ήττας το ΠΑΣΟΚ θα σεβαστεί πλήρως την απόφαση του ελληνικού λαού.

Από την πλευρά του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ξεκαθάρισε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ενώ ανέφερε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης θα είναι δυσκολότερο.

Ακόμα, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα με βάθος 10ετίας, ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Ωστόσο, ο κ. Ρέππας σχολιάζοντας τη δήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία, είπε ότι η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι ο στόχος της παράταξής του είναι η αυτοδυναμία της Ελλάδας.

Πάντως, στο τελευταίο τρίλεπτο της συνέντευξης οι δυο πολιτικοί μιλούσαν ταυτόχρονα, μάταια προσπαθούσε η Χούκλη να τους επαναφέρει στην τάξη και δεν καταλάβαινε κανείς τίποτα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ