Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ποιος Δήμος της Θράκης δίνει 14.000 ευρώ για catering μόλις 6 ημερών σε μόλις 50 παιδιά;

Μα καλά, αστακούς θα τους ταίζουνε; Και πάλι το ποσό δεν βγαίνει... 

Καλεί μάλιστα για δεσμευτικές προτάσεις μέχρι σήμερα το μεσημέρι, δίνοντας μόλις δυο ημέρες για κατάθεση από τους ενδιαφερόμενους προσφορών!!!
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΡΟΜΕΡΕΙΕΣ

Μετά την πρόθεση του δήμου Ξάνθης να δαπανήσει 70.000 ευρώ για να ντύσει τους 10 υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας, ο δήμος Ξάνθης προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια έτοιμων γευμάτων catering ύψους 14.000 ευρώ….

Το παράδοξο στον εν λόγω διαγωνισμό, ο οποίος αφορά την κάλυψη των αναγκών σίτισης των του Κέντρου Υποστήριξης και Φροντίδας Φτωχών Οικογενειών, που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, είναι το γεγονός πως αυτός πρακτικά αφορά 6 μόλις ημέρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται και στην πρόσκληση ενδιαφέροντος ο διαγωνισμός «αφορά την ανάθεση παροχής ετοίμων γευμάτων (πλήρους μεσημβρινού γεύματος) καθημερινά σε 50 παιδιά που θα φιλοξενούνται στο Κέντρο Φροντίδας Φτωχών Οικογενειών του Δροσερού Δήμου Ξάνθης, καθώς επίσης και η παροχή σάντουιτς κρουασάν και χυμού σε 150 παιδιά του Δημοτικού σχολείου Δροσερού κατά την περίοδο Απρίλιος 2012». Όπως μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να διαπιστώσει ωστόσο τον Απρίλιο, λόγω των εορτών του Πάσχα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά έως και τις 22 Απριλίου, γεγονός που σημαίνει ότι για μόλις 6 ημέρες θα δαπανηθούν 14.000 ευρώ σε εταιρία catering!

Παράλληλα, ο διαγωνισμός που δημοσιεύτηκε στο site του δήμου την Παρασκευή 6 Απριλίου έχει καταλυτική ημερομηνία την Τρίτη 10 Απριλίου στις 14.00, δίνοντας πρακτικά λιγότερο από δύο εργάσιμες ημέρες στους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, εγείροντας ερωτηματικά για το διαφανές του χαρακτήρα του διαγωνισμού….