Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας - Σαπών


Οκτώ τα θέματα της
ημερήσιας διάταξης

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες την Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και ώρα 18.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


5η τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Μαρωνείας-Σαπών χρήσης 2012.

Χορήγηση άδειας υπαιθρίου πλανοδίου εμπορίου στον Χαναγκιάν Χατσίκ του Σραπ.

Γνωμοδότηση του ΔΣ επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την λειτουργία σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της «cosmote Α.Ε» εντός του οικισμού Προσκυνητών.

Λήψη απόφασης επί αιτήσεων καταναλωτών ύδρευσης.

Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 280/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου -α) αντικατάσταση του προέδρου της επιτροπής ελέγχου λειτουργίας λαϊκών αγορών Μουσταφά Ορχάν και β) αντικατάσταση του προέδρου της επιτροπής για τον έλεγχο των πωλητών παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών.

Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 7/2012 απόφασης του ΔΣ –αντικατάσταση του Δημοτικού Συμβούλου Μουσταφά Ορχάν ο οποίος είχε οριστεί στην Επιτροπή παραλαβής έργων προϋπολογισμού άνω των 880,00 €.

Αντικατάσταση του τακτικού μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Μοσχίδη Μιχαήλ λόγω της εκλογής του ως προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για το υπόλοιπο της διετίας 2011-2012.

Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 24/2011 απόφασης του ΔΣ – αντικατάσταση του τακτικού μέλους κ. Μουσταφά Ορχάν στις Επιτροπές ελέγχου και γνωμοδότησης σε θέματα σταυλισμού λειτουργίας πτηνοκτηνοτροφικών επιχειρήσεων και επεξεργασίας ζωϊκών προϊόντων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ