Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Στο Διδυμότειχο έγιναν οι αγώνες μπάσκετ γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Πλημμύρισε το κλειστό γυμναστήριο από μαθητές σχολείων ενώ έδωσαν το παρών στην τελετή λήξης την Κυριακή των Βαΐων οι τοπικές αρχές της πόλης
       ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΗΣΕ;


Το μεσημέρι της Κυριακής των Βαΐων (08-04-2012), στο κλειστό γυμναστήριο Διδυμοτείχου, έγινε η τελετή λήξης του πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αθλητριών ανωτέρων στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Τη τελετή παρακολούθησαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, ο Διοικητής της Μεραρχίας, ο Διοικητής της σχολής αστυφυλάκων, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών, πολίτες της ευρύτερης περιοχής και πλήθος μαθητών από τα σχολεία της Αβάθμιας και Ββάθμιας εκπαίδευσης.

Οι αγώνες διήρκησαν τέσσερις ημέρες και χαρακτηρίστηκαν:

1ον. Από τη συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών και των μαθητών όλων των σχολείων καθώς γέμισαν όλες τις ημέρες το στάδιο, δημιουργώντας μια πολύ εκδηλωτική και ζεστή ατμόσφαιρα και

2ον. Από το αμφίρροπο των αποτελεσμάτων και της ανάδειξης του τελικού πρωταθλητή. Ύστερα λοιπόν από τριπλή ισοβαθμία στη πρώτη θέση, δεύτερη ισοβαθμία στο σύνολο των πόντων και με τελικό κριτήριο, τη νίκη επί της αντιπροσωπευτικής ομάδας της Σχολής Αστυφυλάκων, πρωταθλήτρια ανακηρύχτηκε η ομάδα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών του στρατού.

-Ο-
Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Η Σ
Πασχάλης ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

.