Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τους πήρε τα... σώβρακα ο Γιάννης Τομαδάκης

Ο δημοσιογράφος από την μακρινή Ορεστιάδα μετέδωσε πρώτος την πληροφορία ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα εκτεθεί και πάλι ως υποψήφιος βουλευτής στην Θράκη, αν και κάποιοι επιχαίρουν που τον... αντέγραψαν
                ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Δεν έχουμε παρά να πούμε μπράβο στον Γιάννη Τομαδάκη του ThrakiNea που μετέδωσε πρώτος από προχθές ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Ξάνθη. Είναι αλήθεια ότι δύσκολα μπορούσε να γίνει πιστευτή αυτή η πληροφορία, δεδομένου ότι μόλις στις προηγούμενες εκλογές είχε εκτεθεί στην Θράκη - και μάλιστα όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα στην Ροδόπη για το κόμμα του.

Ωστόσο επιβεβαιώθηκε με τις σημερινές ανακοινώσεις. Του αξίζουν χίλια μπράβο, γιατί από την μακρινή Ορεστιάδα μετέδωσε κάτι που ούτε οι Ξανθιώτες και οι λοιποί Θρακιώτες μεγαλοδημοσιογράφοι πήραν χαμπάρι αλλά ούτε καν οι Αθηναίοι.

ΥΓ: Εμείς στο ThrakiLive αναγνωρίζουμε τις πρωτιές των άλλων. Και πάντα τηρούμε την δεοντολογία που σχεδόν ουδείς άλλος στην περιοχή τηρεί. Και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η χθεσινλή πρωινή μας ανάρτηση με την ανάλυση του Ηλία Νικολακόπουλου για τις έδρες στον Έβρο και την υπόλοιπη Θράκη, που έκλεψαν οι πάντες σχεδόν, κάποιες εφημερίδες την έκαναν και πρωτοσέλιδο αλλά ελάχιστοι μας ανέφεραν σαν πηγή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάποια μέσα σαν το ThrakiNea έτυχε να πάρουν τελικά την "ανάρτηση" από μέσα που μας "έκλεψαν" και να αναφέρουν αυτά ως πηγή της πληροφορίας τους. Δεν πειράζει όμως.

Τουλάχιστον το συγκεκριμένο μέσο που μας αντέγραψε και μετά το αντέγραψαν άλλοι το συγχωρούμε αυτ'η τη φορά,   γιατί στο παρελθόν έχει δείξει δείγματα τήρησης της δεοντολογίας. Αλλά επειδή έρχονται πολλες άλλες αποκαλύψεις, θα είμαστε αμείλικτοι σε όποιον μας αντιγράφει χωρίς να μας αναφέρει.

Εμείς έχουμε αποδείξει ότι ούτε κόμπλεξ έχουμε ούτε βλέπουμε ανταγωνιστικά το πράγμα. Και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ τις επιτυχίες των άλλων ΜΜΕ...

.