Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Αποκάλυψη - σοκ από Ρέππα: ο Γιαννακίδης "ξέχασε" να δηλώσει ότι παίρνει επίδομα ευθύνης

Το ίδιο ισχύει και με την πλειοψηφία των αντιπεριφερειαρχών, αφού μόλις δύο σε όλη τη χώρα το έκαναν. Αποκαλύφθηκε ακόμα ότι το ίδιο... ξεχασιάρηδες είναι δήμαρχοι και λοιποί αιρετοί αλλά και περίπου πενήντα μητροπολίτες!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ...)

Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται για το πού πηγαίνουν τα δημόσια χρήματακαι ποιοι τα τρώνε!

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων του Δημοσίου το οποίο παρουσίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, προκύπτει ότι κάποιοι ξέχασαν να δηλώσουν ότι παίρνουν επίδομα για θέση ευθύνης, άλλοι δεν φανέρωσαν το επίπεδο σπουδών, την ηλικία και το φύλο.

Σημειώνεται ότι όσοι μισθοδοτούνται από το ελληνικό Δημόσιο ανέρχονται στους 712.076, ενώ απ’ αυτούς οι 636.188 αποτελούν το μόνιμο τακτικό προσωπικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΔΕΝ δήλωσε ότι παίρνει επίδομα ευθύνης ούτε ένας περιφερειάρχης, επομένης και ο "δικός μας" Αρης Γιαννακίδης. Το ίδιο "ξεχασιάρηδες" αποκαλύπτονται όμως και οι αντιπεριφερειάρχες, αφού μόνο δύο σε όλη την χώρα το δήλωσαν. Αλλά και οι δήμαρχοι και λοιποί αιρετοί, ακόμα και οι... μητροπολίτες! Μάλιστα, περίπου 50 μητροπολίτες λιγότεροι βρέθηκαν στην απογραφή των μισθοδοτούμενων από το δημόσιο, τους οποίους πληρώνουμε, αλλά δεν φαίνονται πουθενά ως μητροπολίτες!

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.