Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σοκ και αηδία: Ποντίκια στη Στέγη Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης...

Τρωκτικά “ροκανίζουν”
  ... τον πολιτισμό μας!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
& ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ποντικοπαγίδες έχουν επιστρατεύσει οι υπεύθυνοι του κέντρου πολιτισμού του δήμου Ξάνθης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα ποντίκια που αυξάνουν δραματικά τις επιδρομές τους στη Στέγη Πολιτισμού του δήμου (δημοτικό αμφιθέατρο).

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του ThrakiToday.com στο σύνολο των διαδρόμων το κτηρίου της Στέγης Πολιτισμού έχουν τοποθετηθεί ποντικοπαγίδες, δολωματικοί σταθμοί μυοκτονίας που περιέχουν ποντικοφάρμακα όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι προειδοποιητικές αφίσες που κοσμούν τους τοίχους του κτηρίου.

Καθημερινά το κτήριο της Στέγης Πολιτισμού χρησιμοποιείται τόσο από πολίτες του δήμου Ξάνθης όσο και από μικρά παιδιά τα οποία παρακολουθούν μαθήματα στο δημοτικό ωδείο ή επισκέπτονται τη δημοτική βιβλιοθήκη. Όπως γίνεται κατανοητό η εικόνα των αφισών και των ποντικοπαγίδων δεν περιποιεί τιμή για τον δήμο Ξάνθης, καθώς εγείρει ερωτηματικά για την υγιεινή του χώρου, που αποτελεί ούτως ή άλλως πολυσύχναστο σημείο πολιτιστικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην Ξάνθη (παραστάσεις, συναυλίες, ομιλίες, εκλογικές εκδηλώσεις).


Πηγή:  http://www.thrakitoday.com/