Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Στην αντιπεριφερειάρχη Έβρου οι πρωταθλητές Έφηβοι του Εθνικού

Τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ εφήβων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δέχτηκε σήμερα στο γραφείο της η Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ εφήβων του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης δέχτηκε σήμερα στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη.

Η κα Νικολάου τους συνεχάρη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος 2012. Είπε χαρακτηριστικά «Σήμερα με αφορμή τις επιτυχίες των παιδιών η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου κι εγώ προσωπικά θελήσαμε να τους δώσουμε το λιγότερο που μπορεί κανείς, την αναγνώριση για τις προσπάθειές τους. Με τη σημερινή εκδήλωση τιμούμε τη συμμετοχή των παιδιών στους αγώνες, συγχαίρουμε για την επιτυχία και τη διάκρισή τους, καμαρώνουμε για το ήθος τους, ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε κοντά τους σε ό,τι μας χρειαστούν, θα προσφέρουμε κάθε βοήθεια σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές μας.»

Η κα Νικολάου κάλεσε τους αθλητές να γίνουν πρέσβεις του Έβρου, να κάνουν γνωστές στους συναθλητές τους τις ομορφιές του τόπου.

Πέρα από τους επαίνους που τους επέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου τους χάρισε το βιβλίο «Ένας αλήτης άγγελος» του Εβρίτη Λευτέρη Χαψιάδη.