Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Παρουσία Πανόπουλου η προπόνηση της Ξάνθης

Επειτα από αρκετές ημέρες αποχής, οι δύο Γάλλοι της Ξάνθης Στεφάν Νταρμπιόν και Ζοντί Βιβιανί μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Ουζουνίδη

     ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Επειτα από αρκετές ημέρες αποχής, οι δύο Γάλλοι της Ξάνθης μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι Στεφάν Νταρμπιόν και Ζοντί Βιβιανί γυμνάσθηκαν με τους συμπαίκτες τους στην ακριτική ομάδα και πλέον υπολογίζονται κανονικά για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Βέβαια, αμφότεροι έχουν μείνει αρκετά πίσω και είναι δύσκολο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Για το παιχνίδι της Λιβαδειάς δεν υπολογίζονται αντίθετα οι τιμωρημένοι Βάλλας και Ντάνι. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της SKODA Ξάνθης στα «Πηγάδια» έδωσε την Πέμπτη (5/4) και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος. Ο «ισχυρός άνδρας» των Ακριτών, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Άρη Πιαλόγλου και τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου, παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του «συγκροτήματος» του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Έλληνας τεχνικός της SKODA Ξάνθης κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους Βάλλα και Ντάνι, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι...

.