Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Η... κολοκυθιά συνεχίζεται: γιατί να χαριστεί μόνο το 80% των προστίμων στη μειονότητα; Να χαριστεί όλο το ποσό!!!

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ... ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΣΕΤΙΝ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ;

   ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ



Στην αντεπίθεση πέρασε ο υποψήφιος πλέον με την Δημοκρατική Συμμαχία Ιλχάν Αχμέτ για να δώσει απαντήσεις και να πλειοδοτήσει έναντι των δύο μειονοτικών βουλευτών, για τις επίμαχες τροπολογίες με τα μειωμένα πρόστιμα στα αυθαίρετα της μειονότητας και την αδειοδότηση τεμενών και μιναρέδων.


-Να απαλλαγούν πλήρως από τα πρόστιμα τα αυθαίρετα της μειονότητας ανέφερε με δελτίο τύπου στα τουρκόφωνα μέσα, με το σκεπτικό ότι υπήρχαν παράνομες διοικητικές απαγορεύσεις κατά το παρελθόν, γι’ αυτό υπάρχει και η ευνοϊκή αυτή ρύθμιση που είναι καλή βέβαια, αλλά όχι αρκετή.

-Και για την πλήρη απαλλαγή θα δώσουμε αγώνες, υπόσχεται στους ψηφοφόρους του προφανώς.

-Ζητά επίσης να εξαλειφθούν πλήρως τα πρόστιμα στα τεμένη και να μην παραπλανάται ο λαός της μειονότητας, γιατί μπορεί να καταφέρει παραπάνω από αυτά τα οποία του έδωσαν.

Και φυσικά ξεχνά και αυτός ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και ότι πολλές παρανομίες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια που θα μπορούσαν άνετα κάποιοι να πάρουν άδειες, αλλά δεν το έπραξαν, περιμένοντας τέτοιες ευνοϊκές ρυθμίσεις.

-Αλλά ποιος νοιάζεται γι’ αυτά τώρα και για τέτοιες λεπτομέρειες;

-Ο λαϊκισμός και η πλειοδοσία σε όλο της το μεγαλείο.

Σε λίγο ίσως θα βγουν ενδεχομένως και άλλοι υποψήφιοι και θα ζητούν όχι μόνο την πλήρη απαλλαγή, αλλά και αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλει η πολιτεία για τις δικές της αυθαιρεσίες.

-Ανοίξανε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα πρέπει να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αφού η λογική πήγε περίπατο από την «κουτοπονηριά» των πολιτικών της μειονότητας και από την «αφέλεια» των υπουργών που παγιδεύτηκαν.

-Και αποδέχτηκαν την παγίδα και ίσως σε λίγο καιρό θα βρεθούν και υπόλογοι στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

-Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/