Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Κινητοποίηση Θρακιωτών για το Final 4 της Πόλης

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τα κατάφεραν και θα δώσουν το παρών στο ραντεβού και έτσι όλοι τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση ει΄σιτηρίων για τη μεγάλη διοργάνωση
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η πρόκριση του Παναθηναικού και του Ολυμπιακού, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων των δύο ομάδων, που ψάχνουν εναγωνίως για μαγικα χαρτάκια για το φάιναλ-4 της Κωνσταντινούπολης στις 11 και 13 Μαίου.

Πολλοί όμως είναι και οι Θρακιώτες μπασκετόφιλοι , οι οποίοι ψάχνονται για την εξασφάλιση των εισιτηρίων της διοργάνωσης. Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, εκείνα που διατίθεντο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης εξαντλήθηκαν 40 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των παιχνιδιών, κάτι που συνεπάγεται την πληρότητα της "Σινάν Ερντέμ Αρένα". "Η εξάντληση των εισιτηρίων αποδεικνύει ότι η Κωνσταντινούπολη ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τη φιλοξενία τουFinal Four, καθώς συνδυάζει αναμφισβήτητο τουριστικό και αθλητικό ενδιαφέρον", δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής Τζόρντι Μπερτομέου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, τα περισσότερα εισιτήρια αγοράστηκαν από Έλληνες, Ρώσους, Ισραηλινούς και Τούρκους. Βέβαια πλέον όλοι περιμένουν τις επιστροφές των Ισραηλινών, οι οποίοι όπως συνηθίζουν αγοράζουν νωρίς τα εισιτήρια. Παράλληλα, η κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεση της 1000 εισιτήρια, τα οποία όμως όπως είναι λογικό θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Έτσι όποιοι δεν φρόντισαν να πάρουν εισιτήριο από νωρίς, περιμένουν τώρα κάποια προσφορά από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά είναι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Θράκης που έχουν έρθει σε επικοινωνια με τα αντίστοιχα του κέντρου για να κάνουν προσφορές για τριήμερα στην Κωνσταντινούπολη.

Το thrakisport.gr, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βρεθεί σε ακόμα μία σπουδαία διοργάνωση και θα προσπαθήσει να μεταφέρει το κλίμα από την Κωνσταντινούπολη, σε ένα τριήμερο, όπου πολλοί Θρακιώτες θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν τη γιορτή του ευρωπαικού μπάσκετ, στην οποία θα συμμετέχουν οι δύο ¨Αιώνιοι¨ με την ευχή να συναντηθούν στον Μεγάλο Τελικό.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/