Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Σκέψεις να είναι υποψήφιος στον Έβρο από τον Αντ. Σαμαρά!

Έχει ρίζες από από την περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες μας φημολογείται έντονα ότι θα επιλέξει τον ακριτικότερο νομό της χώρας, πλην της Μεσσηνίας
                    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΡΘΡΟ
                 ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" ΓΙΑ
                  ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
               ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Το ένα μετά το άλλο αρχίζουν να μπαίνουν τα κομμάτια στο προεκλογικό παζλ. Αναφερόμαστε, εν προκειμένω, στις εκλογικές περιφέρειες όπου θα κατέλθουν υποψήφιοι οι πολιτικοί αρχηγοί - παλιοί και νέοι. Καταγράφουμε την εικόνα, όπως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής - γιατί δεν αποκλείεται κάποια πράγματα να αλλάξουν στην πορεία...

Δεδομένη, λοιπόν, είναι η κάθοδος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου στην Α' Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο. Δεδομένη είναι επίσης η κάθοδος του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά στη γενέτειρά του, τη Μεσσηνία, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η δεύτερη περιφέρεια, στην οποία θα είναι υποψήφιος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιλέξει κάποια από τις ακριτικές περιοχές. Αδιευκρίνιστο παραμένει ποια θα είναι η δεύτερη εκλογική περιφέρεια, εκτός από τη Β' Αθηνών, στην οποία θα κατέλθει υποψήφια η γ.γ. του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα. Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών και την Α' Θεσσαλονίκης, ενώ ο Αλ. Τσίπρας θα κατέλθει στην Α' Αθηνών και σε μία από τις εκλογικές περιφέρειες της Αρτας ή της Καβάλας, από τις οποίες έλκει την καταγωγή του.

Κατά τα λοιπά, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλης θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών και στην εκλογική περιφέρεια Τρικάλων. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντ. Μπακογιάννη θα κατέλθει υποψήφια στο Ηράκλειο (όπου θα είναι υποψήφιος και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ) και στη Β' Αθηνών. Στη Β' Αθηνών θα είναι υποψήφιος και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει επιλέξει ακόμη τη δεύτερη εκλογική περιφέρεια. Τέλος, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λ. Κατσέλη θα είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών και σε κάποια από τις εκλογικές περιφέρειες της Θράκης, πιθανότατα στην Ξάνθη.

.