Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τα απίθανα που έγραψαν οι ψηφοφόροι στα άκυρα ψηφοδέλτια στον Έβρο

Όπως κάθε φορά, βρήκαν ευφάνταστους τρόπους για να εκφράσουν τις όποιες διαφωνίες τους για το πολιτικό σύστημα, έστω και αν με αυτούς ακύρωσαν τελικά τις ψήφους τους


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Τελικά δεν ήταν μόνο τα αποτελέσματα που δημιούργησαν αίσθηση στον Έβρο, στις εκλογές της Κυριακής. Η κάλπη έβγαλε και άλλες εκπλήξεις , όπως τα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν μέσα και τα οποία δεν είχαν σχέση με τις εκλογές!!! Στις Καστανιές βρέθηκαν σε ένα φάκελλο δύο ψηφοδέλτια της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, όπου δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων, υπήρχε η λέξη ανίκανος, σε καθένα ξεχωριστά.



Σε εκλογικό τμήμα του πρώην Δήμου Μεταξάδων, βρέθηκε σε μία κόλλα χαρτί μία μούτζα. Στην Αλεξανδρούπολη ,βρέθηκε ψηφοδέλτιο όπου ο ψηφοφόρος έγραφε, "άχρηστοι έχω δύο παιδιά άνεργα". Σε εκλογικό κέντρο της Ορεστιάδας μέσα στο φάκελλο ο ψηφοφόρος, έβριζε όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας. Να σκεφτείτε πως αυτές τιςπληροφορίες τις πήραμε, από ισάριθμους δικηγόρους, μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Αν ρωτηθούν και οι υπόλοιποι, τότε τα ευρήματα των εκλογών θα είναι απίθανα.




Πηγή:  http://www.faros24.gr/