Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δεν εκλέγεται ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην Βουλή

Ο εβρίτης ηθοποιός δεν κατάφερε να κερδίσει τους απαραίτητους σταυρούς στην Β' Αθήνας
ΠΟΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ;




Με λιγότερο lifestyle θα είναι όπως όλα δείχνουν η νέα Βουλή που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, αφού αρκετοί από τους… επώνυμους υποψήφιους δεν κατάφεραν να εκλεγούν τελικά.


Τα νέα δεν ήταν καλά για την Άντζελα Γκερέκου που τελικά δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στην Κέρκυρα, όπως επίσης και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη που κατέβαινε υποψήφια στη Β΄Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ, όπου το κόμμα καταποντίστηκε.

Με 2.795 σταυρούς μένει εκτός και ο Γιάννης Βούρος που κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με την απόφασή του να στηρίξει το Μνημόνιο.
Εκτός Βουλής μένει όμως και ο Ρένος Χαραλαμπίδης που κατέβαινε στη Β΄ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ το γεγονός ότι το ΛΑ. Ο.Σ δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή είχε σαν αποτέλεσμα να μην εκλεγούν τελικά η Βάνα Μπάρμπα, ο Κ. Μπίγαλης και ο Ν. Σφυράκης.

Σε θρίλερ εξελισσόταν μέχρι πριν από λίγο η εκλογή του Γ. Πάντζα με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Υπόλοιπο Αττικής, τελικά όμως ο γνωστός ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους σταυρούς και έμεινε εκτός.

Όπως εκτός έμεινε και ο Γιάννης Μπέζος, αυτό όμως όχι γιατί τον… «μαύρισε» ο ελληνικός λαός, αλλά γιατί έβαλε υποψηφιότητα σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ.

Αντίθετα σχεδόν βέβαιη θεωρείται η εκλογή της Ελένης Γερασιμίδου στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ, όπως και του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο Υπόλοιπο Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Δίπλα τους στα έδρανα της Βουλής θα κάθεται όπως όλα δείχνουν και ο Παύλος Κοντογιαννίδης που εκλέγεται στη Β’ Αθήνας με το κόμμα του κυρίου Καμμένου, αλλά και η Έλενα Κουντουρά που ήταν και η μοναδική που εκλέχτηκε με του Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α’ Αθήνας.

Τέλος με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι εκλέγεται στο Ν. Τρικάλων με την πρώτη του απόπειρα και ο Γιώργος Κυρίτσης που έβαλε υποψηφιότητα με τη ΔΗΜΑΡ.


.