Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Συγχαρητήρια Κ. Καραμανλή στον Ευρ. Στυλιανίδη

Κατεβαίνει στην Αθήνα ο βουλευτής Ροδόπης, στα κεντρικά του κόμματος, ενώ θα έχει συναντήσεις με συνεργάτες του καταγράφοντας δυνάμεις
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Τα προσωπικά συγχαρητήρια του κουμπάρου του Κώστα Καραμανλή δέχθηκε για την εκλογή του ο βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανίδης χθες τα ξημερώματα ο οποίος άντεξε ως σάκος του μποξ το κύμα απαξίωσης του κόσμου στη Ν.Δ. με ένα προεκλογικό αγώνα που αναδείκνυε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσπάθειάς του και την ανάγκη να υπάρξει στην δύσκολη αυτή συγκυρία ισχυρή χριστιανική εκπροσώπηση.


Ο πρώην πρωθυπουργός παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα διακριτικά, είχε την αγωνία της εκλογής του κ. Στυλιανίδη, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι θα σπάσει την σιωπή του, όπως το έκανε και με το προεκλογικό μήνυμα στήριξης του Σαμαρά και για πιο συγκεκριμένους λόγους, ενώ μπορεί να υπάρξουν και άλλες προτεραιότητες κι αλλαγές σε κορυφαίο επίπεδο και στελέχη στο κόμμα που ναι μεν ήλθε πρώτο αλλά κουτσουρεμένο.

Εθνικό κι όχι κομματικό συμφέρον θα είναι το σλόγκαν μάλλον για τις επόμενες εκλογές που διαφαίνονται στον ορίζοντα, ενώ ήδη ο βουλευτής Ροδόπης ταξιδεύει σήμερα στην Αθήνα για να συγκεντρώσει τον πυρήνα των φίλων και συνεργατών του αντιμετωπίζοντας κατάματα την επόμενη μέρα, τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της.

Το πολιτικό περιβάλλον ακόμη είναι ρευστό και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τίποτα ούτε να χαμογελάσει πλατιά με όσα βλέπει να συμβαίνουν στο Χρηματιστήριο, στην Ευρώπη, στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη που καταστρέφεται.
«Το σύστημα αναζητά εγγύηση σταθερότητας» είναι η δήλωση που δέχεται να κάνει προβληματισμένος με όσα έρχονται αλλά και την αντιμετώπιση μιας κατάστασης που δεν θα πρέπει να βουλιάξει την Ελλάδα περισσότερο.