Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αποκάλυψη: στην Κομοτηνή ψήφισε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας και πρόεδρος της "Μηχανικής" άσκησε στην Θράκη το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή, ενώ έκανε και δηλώσεις σχετικά με τις κατευθυνόμενες ψήφους της μειονότητας
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Στο 2ο γυμνάσιο της Κομοτηνής, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο γνωστός επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Ευδιάθετος και με την ευχή οι πολίτες αυτής της χώρας να επιλέξουν με σοφία, εκείνους που μπορούν να διασώσουν την Ελλάδα, προσήλθε στην κάλπη, συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες. Το εκλογικό κέντρο εκείνη την ώρα ήταν άδειο και η δικαστική αντιπρόσωπος μετά από ερώτηση του, τον ενημέρωσε ότι μόλις οι μισοί από τους εγγεγραμμένους του τμήματος, είχαν ψηφήσει μέχρι εκείνη την ώρα, με τον κ. Εμφιετζόγλου να σχολιάζει τη μεγάλη αποχή των πολιτών από τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.

Ο κ. Εμφιετζόγλου, μπήκε μέσα στο παραβάν και βγαίνοντας έριξε τον φάκελο μέσα στην κάλπη. Εξερχόμενος από την αίθουσα του εκλογικού κέντρου, έστειλε το δικό του μήνυμα για τις εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. «Το δικό μου μήνυμα είναι ότι πρέπει να ψηφίσουμε τους καλύτερους, ώστε να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τα δύσκολα προβλήματα με τους καλύτερους που έχει. Ο κόσμος αυτή την φορά είναι μελετημένος, έχει δει τα πολλά προβλήματα που έχουμε, έχει δει και τα διλήμματα που παρουσιάζονται και είμαι σίγουρος ότι θα ψηφίσει σοφά για το καλό της πατρίδας πρώτα από όλα».


Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Αναφερόμενος στη μειονότητα, τους κάλεσε να μην επηρεάζονται από «τα ψευτοδιλήμματα των Τούρκων», είπε και πρόσθεσε ότι, «θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν και να ψηφίσουν για το συμφέρον το δικό τους. Το συμφέρον της πατρίδας τους είναι της Ελλάδος, γιατί η πατρίδα τους είναι η Ελλάδα, ώστε να μην χρησιμοποιούνται σαν πρόβατα για σκοπούς εναντίον της πατρίδος τους. Αυτό το εύχομαι, ελπίζω να γίνει, θα το δείξουν τα αποτελέσματα», είπε ο κ. Εμφιετζόγλου που κάθε φορά τιμά την Ροδόπη και την Κομοτηνή όπου έχει πολιτογραφηθεί ως δημότης, παρά τις υποχρεώσεις του πανελλαδικά και διεθνώς έρχεται για να σηματοδοτήσει με την παρουσία του την στήριξη της ελληνικής Θράκης..