Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Είχαν σπείρει ένα ολόκληρο χωράφι στο Σουφλί με χασισιές

Δυο άνδρες ηλικίας 50 ετών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι για την φυτεία που περιελάμβανε 604 δενδρύλλια κάνναβης μήκους ως και 60 εκατοστών


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Συνελήφθησαν χθες (8-5-2012) το μεσημέρι, στο Σουφλί Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 52 ετών, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν μία εγκαταλελειμμένη αγροικά στο Σουφλί, στην οποία υπήρχε φυτεία με καλλιεργημένα δενδρύλλια κάνναβης.


Χθες (8-5-2012), το μεσημέρι, προσήλθε στην αγροικία, ο 50χρονος προκειμένου να ποτίσει τα δενδρύλλια κάνναβης. Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, ενώ στο χώρο βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 604 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 5 έως 60 εκατοστών, καθώς επίσης και διάφορα πλαστικά μπουκάλια και σκαπτικά εργαλεία.


Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 50χρονος καλλιεργούσε τα δενδρύλλια κάνναβης μαζί με τον 52χρονο αδερφό του, ο οποίος εντοπίσθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία των δύο δραστών. Στο εσωτερικό του σπιτιού, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5 γραμμαρίων και σπόροι κάνναβης, βάρους 30 γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.