Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ο Δ. Σταμάτης και πάλι στο προσκήνιο

Ο πρώην περιφερειάρχης ΑΜ-Θ ήταν αυτός που απέτρεψε το βράδυ της Κυριακής μια δήλωση Σαμαρά για άμεση νέα προσφυγή στις κάλπες


              ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Το απόγευμα της Κυριακής η πλειοψηφία των συνεργατών του Σαμαρά, εισηγούνταν στον πρόεδρο της Ν.Δ., να προχωρήσει άμεσα σε επαναληπτικές εκλογές. «Τώρα, ο κόσμος κατάλαβε ότι έκανε λάθος, πάμε σε νέες εκλογές» φέρεται να είπαν στον Μεσσήνιο πολιτικό. Η αλήθεια είναι ότι και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, κινούνταν προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.


Καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή στάσης της ΝΔ, έπαιξαν την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο στενός του συνεργάτης, Δημήτρης Σταμάτης! Κάπως, έτσι, ο πρόεδρος της ΝΔ, απέφυγε να κάνει δήλωση το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας ότι ο κόσμος «ψήφισε» επαναληπτικές εκλογές.

Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι στην σύσκεψη της Κυριακής, συμμετείχαν οι Κώστας Μπούρας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιάννης Μιχελάκης, Γιώργος Μουρούτης, Δημήτρης Σταμάτης, ενώ σε δεύτερη βάση κλήθηκαν και οι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Ευάγγελος Μεϊμαράκης.