Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Το Κόσμιο νίκησε την Ένωση Άνθειας/Αρίστειου στο πρώτο μπαράζ για την Δ' Εθνική

Η ομάδα της Ροδόπης έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο, δύσκολα τα πράγματα για την πρωταθλήτρια του Έβρου


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, που επικράτησε της Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου με 1-0, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο μπαράζ για την Δ΄ Εθνική.


Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με αρκετές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, ενώ το παιχνίδι το παρακολούθησαν φίλοι και των δύο ομάδων χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Σκόρερ του χρυσού τέρματος για τους γηπεδούχους ήταν ο Καραθανάσης στο 84΄ και αμέσως πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαιχτών του.

Το Κόσμιο είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας ενώ δημιουργήσε αρκετές προυποθέσεις για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ένωσης. Βέβαια η Ένωση προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με πρωταγωνιστή τον Τερζή, ο οποίος αποδείχθηκε "μοιραίος" για την ομάδα του. Στις δύο από αυτές ο Χρανιώτης, ο οποίος έπαιζε με πρόβλημα στο πόδι, απομάκρυνε τον κίνδυνο, ενώ στην κλασσικότερη ευκαιρία, η μπάλα έγλυψε το δοκάρι του Κοσμίου. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το πρώτο και σημαντικό τρίποντο, ενώ από την άλλη τους φιλοξενούμενους να δίνουν όρκο πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους.

Οι συνθέσεις :
ΠΑΟΚ Κοσμίου: Χρανιώτης, Κουφιώτης, Κοτσαμπάσης, Καρασταύρου, Τσικάκης, Λιανός, Λυκούδης, Γεμενετζης, Ξενάκης, Παντσαρτζής, Σταύρου ( ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Καραθανάσης, Βουδούρης, Ιωάννου )
Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου: Παμπορίδης, Πετκίδης, Τερζής Σ, Βρύζας, Βενετίδης, Καλέτσιος, Πατσιώρας, Μπίτσιος, Κομεσίδης, Καβατζικιώτης, Τερζής Β.


Πηγή: